Ah buradaki seruvenimi bende tamamlamis bulunuyorum . 27 kasim 37+1 de kontrol için hastaneye gitmistim ilk defa muayene oldum doktor 2 cm acikligin var belki bugun belki iki gun sonra gelir bebek dedi ve catimin kemige yakin oldugunu ama dogum yapabilcegimi soyledi .
Cuma günüydü bende zaten persembe aksami tuhaf bir gerginlik hissetmistim kizimi hissetmisim demek . Banyomu yaptim temizligimi herseyimi hazirlamistim . Biraz heyecanlandim ama .. doktorum iki saat burada kal takip edelim seni acilman olursa kalirsin dedi bende disari ciktim yuruyus yaptim hareketlendim ve sancim da vardi cocuk toplaniyordu karnimda . Kontrol ettiler 3 cm olmus sonra yatisim verildi dedim yurumem lazim odanda yurursun dedi doktorumda oyle de zor oldu biraz ama hep hareket li olmaya calistim . Serum taktilar onla yürüdüm ve biseyler yedim hemen kahvaltiyla duruyordum hemsire hatta kizdi ama hurma yedim su ictim bol bol ve tatli yedim enerji olsun diye . Bir ara nstdeyken bebegin kalp atisi hizlandi doktorum iyi degil dedi derin nefes al ver onun gelisine yardimci ol . Hemen aldim verdim suyumu patlattilar o an nasil korktum anlatamam . Ama pes etmedim ve o sirada kuran actirdim nefes aldim bebek normale döndü sukurler olsun ve bikac saat sonra dogumhaneye aldilar beni ve melegime kavuştum. Burada bende hep dogum hikayeleri okuyordum sizlede kendi hikayemi paylasmis oldum cok mutluyum . Rabbim hepinize hayirli kolay dogumlar nasip etsin . Dogum bir mucize ve bu mucizeye sabredip beklemek lazim . Rabbim gerçekten yardim ediyor . İnanin dogumda ikinmada ilk zorlandim ama aci falan hatirlamiyorum hic veya sancilar dogumdan önceki kolay olmasa da cekilmiek gibi degil nefesler cok isime yaramisti . Sanci her saniye olmuyor geldigi zaman direk guzel nefes alin iyi hissediyorsunuz ve sabredin dua edin hic bagirmayin enerjinizi tuketmeyin kendinize olumlama yapin bebeginizle konusun hersey cok guzel olucak buna inanin 🥰♥️