Maviss HilalYldz ben ilk hamile kaldigimi orda netlestirip oyuzden kartım hemen hazırlandı sen ne zaman istersen git ama 15 haftayı aşma çünkü tetanoz aşısı olacaksın unutma saglik ocağındaki ebe yardımcı olur hem bir sorun çıkarsa doktorundan önce o cevaplıyor tlfnun ucunda gece kaç olursa olsun
Tugba9109 HilalYldz Ben hamile oldugumu öğrendiğimde haftasına gitmiştim hemen 6 haftalıkken çünkü doktor sağlık ocağına gitmemi de söylemişti . Orda izlem kan testi falan yapıyolar hemen hemen 10 veya 12. Hafta içerisinde kan falan vermeye başlamıştım ben . Tabi her yerde aynı midir o konu da bilgim yok .
deletedmom43 HilalYldz Bende özelde hamile olduğumu öğrendim daha eve dönmeden aradılar, hamileymişsiniz gelin kayıt yapalım diye 🙂 Hastane benden hızlı davranmış🤣
RRR Bende ilk kan testimi saglık ocagında yaptırmıstım sonra peşimi bırakmadılar 😂😂😂 yedi haftalıkken falan artık gittim kaydımı yaptırdım her gün arıyolardı ya gelin kayıt yaptırın gebesiniz diye 😂
sudamlasi Kalp atışını duyunca gitcektik ama dr um kan tahlili ni sağlık ocağı tekrar istemesin diye sonuç bekledik 1 hafta o sürdü derken 12.haftama gircem hala gidemedim😄müsait zamanda uğrarım artık
deletedmom43 aesma Yok canım benimkiler çağırmadı hiç. Öğrendiklerinde 1 aylıktı. Gittim kayıt yaptırdım. 20.hafta gel dediler o kadar 🙂