Ftmhsynhfsa 40 hafta olduk ama henüz ne sancı ne başka belirtimiz yok dogum ne zaman ne sekilde olacak merak ediyorum doktor normali bekleyebilriz dedi sabirsizlaniyorum 🙇
krtsgmze Bizde 40+1iz sancım çok oluyor ama maalesef daha gelen giden yok her akşam doğurucam zannedip sabaha elim boş çıkıyorum 😒 Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize beklemek zor
ozgesoy28 Çok şaşırıyorum kızlar ben 38 haftalıgım bugünde sancım çıktı ağrım çok var nasıl hiç bişeyiniz yok keşke benimde olmasa zaten sezaryen olucam bare çekmesem bu kadar sancı 😞
hande_okan Haftama girdim. İkiz günde bir nst gidiyorum ama tık Yok... Çok şükür sıkıntı da Yok. Cuma’ya kadar bekleyeceğim artık gelmezse cuma mecbur yatış yapılacak... Zaten doktor riskli deyip duruyor ama ben inatla Cuma’ya kadar sabredicem. Çünkü sezaryen hiç ama hiç istemiyorum. Suni sancı da istemiyorum. Hayırlısı olsun tabi de... Gönlümdeki böyle yani inşallah Cuma’ya kadar kendi gelir...Bu programın haftalık süresi bile bitti yani sinirlerim bozuldu 😂😂