neslihann87 Merveecik hayır canım vermeyin sarılık olmasın falan diye verenler oluyomuş yanlış bence aç kalmasın yeter
halitefe Merveecik yok verdirme sakın canım su bile verilmiyor 6 ay kaldı ki şekerli su bebeğe zararlı
acemiii Merveecik asla çocuk tıkanır boğazına yapışır ve allah korusun kesinlikle izin vermeyin hemşireye söyleyin gerekirse gelsin uyarsın
acemiii Birkiz anne sütü veya mama yeterli şeker normal insanlar için bile çok zararlı bebeğe asla verilmez
sumeyye60 Arkadaşım da mama vermedi oğluna açlıktan sarılık oldu. 1 haftaya yakın hastanede kaldı bebek. Anne sütü gelmemişse tabi ki mama verilir biz bile dayanamıyoruz açlığa bebek nasıl dayansın 😒
Merveecik sumeyye60 şu büyüklerin çok bilmişliği beni deli ediyor bazen bende onu anlatıyorum yok senin sütün emzirirsen gelir diyor mama alma yanına . ya arkadaş hadi diyelim gelmedi
AygyulSina AygyulSina https://www.google.com/search?q=hazir+mama+yeni+doğan&client=ms-android-samsung-gn-rev1&biw=360&bih=626&tbm=isch&prmd=svin&sxsrf=ALeKk00iLaZtQ3q5CcPNWk-ID-uyr6V0Lg:1607515416576&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwieuYDL7cDtAhVHVsAKHZi6AFMQ_AUICygD#imgrc=_M8uhwm-4sM4NM bahsettigim mama bu cnm ilkinde yanima almadim ama tedbir olsun diye ikincide alicam genelde yurt disinda hastanelerdede bulunuyor ama turkiyede varmidir bilemiyorum Merveecik
sumeyye60 Merveecik Canım sen dinleme kimseyi doktor mama ve anne sütü dışında bi şey vermeyin dedi dersin. Kafana takma boşver. Benim eşim olsa annesi böyle bir şey demiş olsa direkt karşı çıkar bana kalmadan.
PinarY ikinciannelikseruveni Mama vermemek için çocuğu aç bırakmasını söylediğinin farkında mısın sen? Hayır bilmiyorsunuz yanlış yönlendirmeyin bari milleti nasıl bir kafa bu?
ikinciannelikseruveni PinarY bilmedigim konusunda ne kadar bilgilisin :) ailemin cogu doktor. Bebege hemen mama vermek dogru bir davranis degil. Bilimsel olarak arastirin isterseniz. Kimseyi bos yada yanlis yonlendirecek biri degilim
KoalasMom Merveecik Ben götürmüştüm canım ama herek kalmadı her katta su sebili vardı sıcak soğuk su her an bulabiliyorduk, ama şu an pandemi yoğunluğu nedeniyle kaldırmışta olabilirler her ihtimale karşı götür derim 🌿
gebe1234 Merveecik sıcak su torbası koyup masaj yap göğüslerine kesinlikle işe yarıyor süt geliyor asla pes etme ben manuel pompayla sütüm gelene kadar on dk yaptım sonra bıraktım yara yapıyor çünkü göğsün yumşayana kadar masaj ve sıcak su yap sen yapamazsan refakatçin yardım etsin
Zeyyno_ ikinciannelikseruveni Nasıl 2gün aç kalabilir elbette sütü gelmezse mama vermeli yoksa sarılık olur bebeğin mamaya alışması mı önemli sağlığı mı benm eltimde ilk 2ay mama verip sonra sütü gelmeye başlamış vermiş