Dareyn Bebişi görmek elhamdülillah Rabbime şükürler olsun ki çok güzel bir duyguymuş💕 Cinsiyeti Erkekmiş güzel anneler Rabbim herkese sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ Biz 14+1 de öğrendik cinsiyetimizi siz ne zaman öğrendiniz,i🌸🥰
Elifmstf Dareyn bizde 13+1 de öğrendik oglusumuzu 🥰 Rabbim sağlıcakla kucamiza almayı nasip etsin canım 🥰🤲
Zeyneplena34 Dareyn hayırlı olsun kuzum senin ne gibi belirtilerin vardı. Şuan herşeyden tiksiniyorum da ben merak ettim. Kızımda hiç böyle olmamistim 😂
Zeynepbera Muso Bizde 16/4 olduk ama bugün gittik kız gibi dedi sonra erkek dedi emin olamıyorum haftaya gel dedi😞
Dareyn Zeyneplena34 😂 Ben 3 aydır yemek yiyemedim ekmekten Bile tiksindim 😂😂 Yatıp kalkıp Salatalık yiyordum sürekli 😂Sonra hamd olsun zencefilli şeker var eczane de onu yiyince biraz iştahım arttı ama uzun sürmedi 🤭 Şimdi sürekli yiyorum.. Tiksinmek en sevdiğim meyveden sebzeden tiksindim hamur işi hariç 🤪
Muso Zeynepbera bana da erkeğe benziyor demişti bugün gittim, şuan erkeğe de benzetemedim kıza da tahmin de bile bulunamıyorum dedi 😔