aslihancvk Geçen ay insülin başladık açlık 140 larda tokluk 160 larda oluyordu şimdi 170 lerde açlık 290 larda tokluk çıkıyor düzenli insülin kullanıyorum dikkat ediyorum ama yine de yükseliyor bebeğim için korkuyorum 😔
Minikjelibonum aslihancvk bnmdd çok yüksek çıktı yüklemede ya. Bnde aynı korkudayım doktora sordun mu açlık yüksek sende me diyor
Betul5352 aslihancvk canım benimde yüksek çıkıyor şekerim şuan diyetteyim ama bi fark yok malesef sanırım bana da unsilin verilcek bende korkuyorum bebeğime bisey olucak diye inşallah bi sorun yaşamazsın sende 😔
aslihancvk svdmm16 evet görüştüm diyet listem var sabahları çok yüksek çıkıyor işte onu anlayamadım. Kullandığım ilaçlarla da olabilir dediler ama kesin bişey de söylemiyorlar
aslihancvk Minikjelibonum yarın gidicem işte bu hafta çok yüksek çıktı şekerim tiroid ilaçlarının dozunu yukselttiler sonrasında şeker de yükselmeye başladı
svdmm16 aslihancvk korkma bişey olmaz bebeğe İçini ferah tut cok annede oluyor mümkün olduğunca az ye ekmek pirinç mısır (şekeri hiç söylemiyorum) vs uzak dur yapabilirsen yürüyüş yap. Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
aslihancvk svdmm16 amin canım inşallah Allah razı olsun Rabbim hepimizin evlatlarıni bağışlasın inşallah 🤲
Minikjelibonum Betul5352 bnm gibi siiznde evet yüksek 50 lik tarama ama yükleme yapmadılarmj sonradan
Minikjelibonum Betul5352 bnm gibi siiznde evet yüksek 50 lik tarama ama yükleme yapmadılarmj sonradan
Betul5352 Minikjelibonum tekrarlanmadi yükleme diyetisyene ve dahiliye doktoruna yönlendirdiler birde açlık ve tokluk bakıyorum diyet uyguluyorum
aslihancvk Cigdem70 yoğurt tüketiyorum yemeklerin yanında bazen ayranda yapıyorum ama en yüksek çıkan sabah açlık ve tokluk oluyor gece insulini de ihmal etmiyorum 😔