MerveBostann Kizlar merhaba progestan kullaniyorum 5 gundur kese disinda kanama var ve tedirginim surekli hastaneye gitneye basladim bebek ne durumda diye cok korkuyorum sizce ne kadar sure de ise yariyor bu hap 😥
Busra34ybg MerveBostann canım 1 hafta sürmüştü benim sonra ara ara kahve renkli akıntım oldu 15. Haftaya kadar kullandım şükür düzeldi çok dikkat et hareketlerine beslenmene çok sık duş alma alırsan 5 dk ılıksuyla ayakta yap sıcak su tehlikeli bu zamanlarda yat dinlen başka yapacak biseyin yok
Ebruozyolcu MerveBostann canım kanamam falan olmadı ama 1 düşüğüm olduğu için ilk haftadan beri kullanıyorum günde 3 defa şuan 21 haftalık hamileyim
kalben_duam MerveBostann hep kanamalıydım düştü düşecek derken bugüne geldim çok şükür. Evet çok faydalı aksatmayın progestanı hatta kanamam olduğu zaman fazladan içiyodum doktorda iyi yapmışsın diyodu. Haftaya kadar günde 3 tane kullandım
MerveBostann kalben_duam ben de 3 tane fitil olarak aliyorum canim insallah en kisa zamanda ise yarar saol canim
Meryemkale MerveBostann ben 2 hafta kullandım ama 2 3 gün sonra kanamam da lekelenme de bitmişti çok şükür atlattık
Alperefet MerveBostann yarıyor canım 18. Haftamda kanamam olmuştu kullandım bir paket sonra da bir daha olmadı kanamam suan 23+6 yım
Nilaylks MerveBostann benim bir ay kadar kahverengi siyaha yakın akıntım oldu progestanı fitil olarak kullandım ama hastanede iki tane de serum olarak verdiler ondan Sonra geçti inşallah kısa sürede sizin de geçer