4894mercimek Kızlar 23 haftalık bebeğim vajinamda gün içinde ara ara batma zonklama oluyor korkuyorum geçen hafta organ taramasına girdim herşey yolunda bir şey olsa güzükürdü diyorum ama nolur yardım edin
ikizminikler 4894mercimek ayakları aşağıdadır şuan da o yüzden bi vurur sanki vajinanın üstünde oturuyor sanırsınız 😂 çok normal merak etme yaramazlığa içerde başlıyorlar ☺️
melegegebe 4894mercimek korkma kuzum bende de oldu o haftalarda hep ben korkmadim internette arastirdim normalmid yani . Senin de her seyin normalse korkma Allahin izniyle bir sey yoktur .
Satilmis-eymen 4894mercimek Ayakları vajinandadir canım çok acitiyo malesef 27.hftadan benimde öyle olmuştu 32.hftadayim şuan şükür dönmüş bebeğim rahatladım bnde
4894mercimek ikizminikler ama böyle iğne batması arada küçücük zonklama işte 😞 luan bile çok çok incecik oluyor anlıyorum
4894mercimek melegegebe teşekkür ederim canım okuyorum sürekli internetten Ama ister istemez yaşayanlardan da duymak istiyor insan işte 😞 açılmamı oluyor diyorum ne bu diyorum hep korku dolu ve zor geçti bu haftalara gelene kadar da ondan böyle pimpirik oldum normal diyorsun yani yaşanır bunlar dimi 🙏
melegegebe 4894mercimek seni anlayabiliyorum ben de cok kanama yasadim ben de en ufak seyde korkuyorum ama Allaha emanet et en guzel o korur 🤲🏻
Meryemkale 4894mercimek Benimde öyle oluyo ya bizde 15+6 haftalığız nedenini bilemediğim bi sancı saplanıyor dinledikçe geçiyo
Satilmis-eymen 4894mercimek Aynen canım hele doktor kontrolünden 1gece önce çok canım acıdı gözümden yaş altı resmen ertesi gün doktora gittim donmuş dedi demekki dönmek için uğraşırken çabaladı evladım içerde 32haftada döndü yani çok şükür