Belinda Videolardan izliyorum gayet acıtan bir iğne gibi duruyor . Bir çok kişi sinek ısırığı kadar acıtıyor demiş. Spinal olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi 😊
ayaz-11 Belinda ben hiç hissetmedim bana da sinek ısırığı kadar dediler acısı ben onu bile hissetmedim inanın
Belinda Melek44 çok haklısınız fakat insan bilmediği yaşamadığı şeyden doğal olarak daha çok korkuyor. Videolar da beni kötü etkiledi sanırım
ayaz-11 Belinda önce iğneyi vurdular Galiba sonrasında uyuştuma vurdular zaten iğneyi vururken sisi baska biri omuzlarınıza destek verip bastırıyor geri çekilip iğne batmasın diye
Belinda ayaz-11 bu da iyi cunku ben kendime hakim olamazsam yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum irkilip
Ecesuben Öyle çok acıtan bi iğne değil.. İğneyi vururken kıpırdamamak çok önemli. Ben sürekli kıpırdadığım için sıkıntılı olmuştu
Belinda Dilara8228 kan aldırma acısıyla aynıysa en azindan dayanması kolay olur diye dusunuyorum gözümde büyütüyorum tabi herseyi napayim😊
Dilara8228 Belinda kan aldırma daha acılı ona göre bence 3. Sezeryanimi olucam çok şükür hiç bir korkum yok 😊🎈