Eliffelis Minikjelibonum bebeğim Diyarbakırda daha gidip bakmadım nasıl anlarım iyi bakıp bakmadiklarini
Crnsmt Eliffelis tabii ilk günler içinde karbonhidrat yağ seker bulunan serumla damardan besleyecekler sonra 1 ml den baslayarak bağırsakları tolere ettikçe miktar artacak anne sutu cok onemli bilhassa premature bebekler icin
Crnsmt Eliffelis tabii ilk günler içinde karbonhidrat yağ seker bulunan serumla damardan besleyecekler sonra 1 ml den baslayarak bağırsakları tolere ettikçe miktar artacak anne sutu cok onemli bilhassa premature bebekler icin
Gayeninannesiyesim Eliffelis Canım benim hiç öyle kötü düşünme iyi düşün bol bol dua et yiyecek ekmeği içecek suyu varsa yaşar genellemelere bakma Allah sabır güç versin sana ve bebeğine inşallah evinize birlikte gittiğiniz günlerinde göstersin rabbim 🤲❤️
Tugba81 Eliffelis Allahım en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahtan Ümit kesilmez dua et yiyecek ekmeği varsa kimse engel olamaz 🙏
Aserpil Eliffelis yaşar annesi arkadaşımın bebeği çok küçük doğdu drlar yaşamaz bile demiş ama öylede güzel tutunmuş ki. Mevlamdan ümit kesilmez duamdasın insaAllah Rabbim evladını sana bağışlasın. Şafi ismi ile şifa versin
Duuyygguu Allah tüm bebeklerin yardımcısı olsun, bebekler çok güçlü inşallah sağlıkla berabar olacağınız günler gelecektir🙏
Umksanbe Eliffelis künfeyekün kuzum rabbim ol der ve olur sen Allah’a bırak o en iyisini en hayırlısını bilir 🌸
Umksanbe Eliffelis künfeyekün kuzum rabbim ol der ve olur sen Allah’a bırak o en iyisini en hayırlısını bilir 🌸
Umksanbe Eliffelis Eliffelis künfeyekün kuzum rabbim ol der ve olur sen Allah’a bırak o en iyisini en hayırlısını bilir 🌸
egesmom Minikjelibonum bende de serklaj var plasenta aşağıda olduğu için ama doktorum yukarı çıkmaya başladığını söyledi sonrasında erken doğum riski neden oluştu acaba
egesmom Minikjelibonum bende de serklaj var plasenta aşağıda olduğu için ama doktorum yukarı çıkmaya başladığını söyledi sonrasında erken doğum riski neden oluştu acaba
Burcukilic58 Eliffelis ya bu nasil dusunce bende hic bir sey yiyemedim enfeksiyonum vardi cnm bir gram bi sey istmdi bide insanin cani sikkinken hic bir sey yiyemiyor ama hic bir anne bilerek yapar mi ya yazik yani allah islah etsim
Eliffelis Burcukilic58 işte öyle insanlar arasına düştüm ki üzülmek yerine beni suçlayacak kadar kin beslemiş birileri ve bunu 700 gram doğan bebeğim üzerinden yapıyorlar 😟
kubraasliii Eliffelis Allah ım yardımcın olsun senin de bebeğinin de. Rabbim bir an önce toparlanmasını nasip etsin. Çok dua edicem. Benim de 28+3 te bebeklerim ikiz. Erken doğum riski ile bugün 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar. Haftaya kadar rahim kısalmaya devam ederse bana da yatış verecekler. Allahtan umut kesilmez canım benim üzme kendini sakın.
kubraasliii Eliffelis Allah ım yardımcın olsun senin de bebeğinin de. Rabbim bir an önce toparlanmasını nasip etsin. Çok dua edicem. Benim de 28+3 te bebeklerim ikiz. Erken doğum riski ile bugün 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptılar. Haftaya kadar rahim kısalmaya devam ederse bana da yatış verecekler. Allahtan umut kesilmez canım benim üzme kendini sakın.