uraluygar Kizlar hamileliginizin baslarinda hangi d vitaminini kullandiniz ve kac uniteydi? Solgar 1000 iu kullanan var mi acaba? 10 haftalik hamileym d vitaminim 12 cikti doktora gidicem ama simdiden arastirmaya basladim icinde dogal d vitamini arastirmaya
gmzrk uraluygar merhaba ben ocean 1000lik kullanıyorum benim d vitaminim hep çok düşüktür hep takviyelerle dururum hamileliğimin başından şuanda dahil kullanırım venaturanınkini de almıştım ama bende yükseltmedi deneyerek buldum geçmiş olsun
Burcinisp88 uraluygar kilonuza göre doğru miktarda kullanmazsanız d vit yükselmez hanımlar. Ben 50 kiloyum 1000*5 alıyorum. Yükseltmek için daha fazla içiyorum bazen. Doktorum öyle söyledi. Ayrıca ben d3k2 kullanıyorum. Böbreklere fazlası yük olmasın diye bu şekilde kullanılmalı imiş
kedidirokedi uraluygar devit 3 kullanıyorum günlük 9 damla daha önce aynı ürünün kapsül olanını kullanıyordum haftada 3 gün demişti doktorum hamile kaldıktan sonra kadın doğum damla olanını verdi diğeri ağır gelir dedi
uraluygar gmzrk tesekkur ederim hap olarak kullanmayi dusunuyorum bu hamileligimde oglumda hep yag seklinde olanlardan kullanmistim simdi eczaneye gidiyorum :)