Zeynep_44 https://imgyukle.com/i/YLmqC8 sabahki ilk idrar örneğimle yaptım gene negatif 5 günde geçti ama adetim niye negatif ki ya geç döllenme yaşıyo olabilirmiyim belki bi kaç gün sonra çıkar mı sizce
mercimeginanne Zeynep_44 direk kan ver testlerle uğraşma. Geç döllenme olur, kist olur, mevsimsel geçiş olur, vs vs bir sürü neden var.
Fatma7666 Zeynep_44 merhaba bende sizin gibiydim sütekli sitres test almalar falan insanın piskolojisi de hamile olmadığı halde öyle oluyomuş ve adet olamıyormuş piskolojik de olabilir bence salın kafanızı rahat bırakın emin olun olacak ama kan testi verin en garanti çözüm odur.
kbrMEVA Geç döllenme ola bilir bide bazen testler bozuk çıka biliyor isterseniz bide erken gebelik testi alın net çıkar hayırlısı olsun hakkınızda yeğin kendiniZi
Mom__12 Ben adetimden 3 gün önce yaptım negatifti adetim gecikti 3. Gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve geç döllenme oldugunu söyledi doktorum biraz beklemende fayda var ☺️
bigunanneolucak Zeynep_44 o zaman geç döllenme olmuş olmuyor . 14. 17.günlerinde dışında geç yumurtlama oldugunda geç döllenmeden bahsedilebilir