GNurr Ankara da önerebileceğiniz her zaman her soruma cevap verebilecek ilgili bir doktor arıyorum 🙈 tabi hepsi cevap veriyor ama ilgi başka oluyor bu dönemde biliyorsunuz ki 🙈😊
Aslinurrr GNurr liv hospital Doç.Dr Buğra Coşkun ❤️ canım doktorum. istediğinz her an ulaşabileceğiniz siz unutsanız bile tahlillerinizi sizden iyi takip eden muhteşem ilgili bir doktor 🤩
Tugceasel_ GNurr Op Dr Çiğdem Güler Kendi kliniği var çukurambarda doğumları ise koru hastanesinde gerçekleştiriyor maddi durumum olsa hiç düşünmem ona giderim
Bgs GNurr kesinlikle Ertan Öztürk gece bile mesajlarınıza cevap veriyor. Sizi çok iyi dinleyip anlayan, çok detaycı, işini çok severek yapan, psikolojinizden çok iyi anlayan mükemmel bir doktor.
GNurr Aslinurrr bir şey sorabilir miyim 😊 kaç haftalık hamilesiniz doktor nasıl 😊 siz sormadan da bilgi veriyor mu ? Benim şuan ki doktorum hiç bir şey söylemiyor ve ben sorduğumda da kısa kısa cevaplar veriyor :/
Cemrreedemirci Hüseyin pehlivan… Komik hafif muzip ama ciddi iyi bir hekim. Özel muayenehanede bakıyor hastalarına. Tavsiye ederim.
Aslinurrr GNurr 11+5 haftalığız 🤰 en başından beri Buğra Bey le devam ediyoruz. Doktorum o kadar anlayışlı ki zaten odasına girer girmez daha benim aklımdaki soruları sormaya fırsat kalmadan herşeyi kendisi açıklıyor. ve asla muayneleri öyle aceleci ,başından savar gibi değil. kendi sorularım olduğu zaman da ister yüzyüze ister whatsapp olsun her şekilde gerek ses kaydı gerek yazarak güzelce herşeyi cevaplandırıyor 🥰 sizin hamile olduğunuzun ve kafanızın bir ton soruyla dolu olduğunun gayet normal olduğunun farkında ve oldukça pozitif bir doktor