mervemom Merhaba kızlar 17. Haftama geldim. İdrar rengim çok koyu😢 sizde de bu sorun var mı? Ne kadar su içiyorsunuz günde? Bebeğinizin kilo ve boyu kaçtı 16. Haftasında?
Bsmlh mervemom günaydın canım ben dün gittim 16+5 182 gr dedi boyunu söylemedi idrar rengi su cok içmen lazımki açılsın ben 3lt buluyor hıc sususz duramıyorum birde bu koyu renkle birlikte şikayetlerin varmı?
mrv-1126 mervemom merhabalar bende 16+4 teyim özel bir soru olacak belli ama affınıza sığınarak soracağım. Önceden idrarımı normal bir şekilde yaparken şuan sanki daha yavaş yavaş yapıyorum gibi bu durumu yaşadınız mı hamilelikten mi yoksa bir problem mi var bilemedim
Aryam-15-15 mervemom korkma cnm bol bol su icince acliyo renk bende 17 ci haftdayim cok su içtim icin boyle bisey yaşmadim
Bsmlh mervemom onu gün gün çoğaltmaya çalış bende sevmezdim ama yukselttıkce gün gün alıştım şimdi yeniden tahliller istedi inşallah enfeksiyon cıkmaz
Taze-anne mervemom bnde de yanma yoktu sık idrara çıkıyordum ve az az geliyordu. Doktora gittiğimde tahlil verdim ve enfeksiyon oldugunu söylediler. Şuan 31. Haftadayım yine var malesefki ilaç kullanıyorum