Sinemmm1 32+3 günlük olduk bugün. İki saattir adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ama belirli aralıklarla değil sürekli ağrıyor hiç geçmiyor. Yalancı sancı olabilir mi acaba yaşayan var mı?
Eliffcyhn Sinemmm1 bende de oldu aynı haftada sürekli adet olacak gibiydim ama şu an 34+2 oldum geçti o haftalarda herkeste oluyor demek ki artık vücut doğuma hazırlıyor kendini korkma dinlenince geçer ılık duşta iyi geliyor
Sinemmm1 Eliffcyhn çok teşekkür ederim ya içim biraz rahatladı duşu da deneyeyim bakalım inşallah benim de geçer
Esssgi Ben de 33+3 üm bahsettiğiniz gibi hafif adet sancısı gibi ağrılarım oldu duştan sonra geçti kontrolde de her şeyin yolunda olduğunu öğrendim ☺️ Sağlıkla ve zamanında gelsin miniklerimiz 🙏🏼
Sinemmm1 Esssgi çok şükür yalnız değilmişim demekki normal bu zamanlar ☺️ amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza ☺️
NeslihaN34 Bende 28+4 üm. 2 gündür geçmeyen adet sancım var şuan iyiyim geçti tekrar başlarsa doktora gidicem endişe duyuyorum. İnşallah normaldir
Sinemmm1 NeslihaN34 inşallah. bende üşüttüm mü acaba diye düşünmeye başladım çünkü kendimi sıcak tutunca biraz azaldı gibi. Şiddetlenirse gitmeyi düşünüyorum bende doktora.
Sinemmm1 NeslihaN34 inşallah. bende üşüttüm mü acaba diye düşünmeye başladım çünkü kendimi sıcak tutunca biraz azaldı gibi. Şiddetlenirse gitmeyi düşünüyorum bende doktora.