Gizemnaz_ 1maviyol canm benim cok tesekkur edeim bende ilaci gunde 3 e cikardim.bol su ve bol dinlenme yapiyorum rabbim hayirkisini nasip etsin
Beety26 Gizemnaz_ kucuk o yuzden. Bende sabah uyandim bende kahve rengi sanki akinti bulasmis .dr yazdim tehlikeli durum olsa yeniden ara soyledi. Ama ben progestan kullaniyorum 10 15 gundur
Gulsahosman Gizemnaz_ bende de aynı durum vardı canm doktor 5 günde kesilir demişti 17 gün olmuştu hala aynıydı doktora gittim tekrar iğne verdi 1 günde kesildi direk sende doktorunla konus istersen
Aiska Gizemnaz_ bende hamileliyin ilk haftalari boyle oldu ama ben progesteron igne kullaniyordum vurdukdan 1saat falan sonra kesiyodu 12 saatden bir kullaniyordum. 2 3 hafta kullandim
MerveBostann Gizemnaz_ ben de 7+5 haftalik hamileyim 1 haftadir kese disinda kanamam var progestan fitil kullaniyorum hala gecmedi benimde henuz
Gizemnaz_ MerveBostann en kisa zamanda gecer insallah canim🙏yoksa biz gorunce cok uzuluyor ve stres oluyorz
ysmn_kck17 Gizemnaz_ ağızdan alındığında yan etkileri çok oluyormuş benm doktorum fitil olarak verdi istersen sende gittiğinde bir danış doktoruna cnm
ysmn_kck17 Gizemnaz_ 4-5 gün geldi benim yerleşme lekelenmesiydi belliydi çünkü leke hep aynı geldi hiç artmadı o yüzden korkma 7nci haftada yaşadım. 😊