edasaribek tad kaybı yaşamaya basladim korona testim negatif çıkıyor öksürük sirt agrisi halsizlik tum belirtileri var ama test negatif hamile oldugum icin tomografi ye de giremiyorum çiğ sarmısak bile yedim tad yok😔 boyle bir durum yasayan varmı
Busra34ybg edasaribek canım bazen testler yanılaniliyor o yüzden tekrar yaptırmanı öneririm çünkü bütün belirtileri yaşıyorsun halamda aynı şekildeydi ilk testı negatif çıkmıştı ama öksürük başlayınca tekrar test yapıldı ve pozitif çıktı o yüzden ekipleri ara durumunu anlar gelip evde test yaparlar sana kendini izole et ve çıkma dışarı
ZeyAk @edasaribek bende şuna pozitifim cumartesi test verdim tat ve koku kaybı olunca 3 saat sonra pozitif olduğumu anladım. Ama sizin ki ilginçmiş kan verin isterseniz belki kanda çıkar.
Kuzeyufuk Ben de pozitifim ve ben de de koku ve tat kaybı gittiğinde test yaptırdım pozitif çıktıAyrıca bu testlerde aşırı güvenli değil zaten negatif demiştir sen kuluçka dönemindesindir o yüzden Negatif çıkmıştır
ece_2206 Tat koku kaybı ne zaman geri geldi acaba benim 15 günüm genel olarak koku almaya başladım ama aksam tıkanınca yine alamıyorum mesala sağ burun deliğinden daha rahat koku alabiliyorum bu neden olur böyle yavas yavas mı düzelecek