Ciselbasaran Tugcike 6 haftalıkken başladı şuan 33 haftalığız halen daha devam ediyor inanki aralıksız😔
Arven Tugcike Doktor tedavisi dışında şunu deneyebilirsiniz benimde birkaç gün böyle yandı ağrıdı tuzlu su ile gargara yapınca inanılmaz rahatlattı 2 gün içinde bir çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı tuzu eritip bardak bitene kadar gargara yapın ama dediğimgibi doktor tedavisinin yanında
AycanFb Tugcike canım doktora gittin mi ? Çünkü bende de olmuştu bademcik sandım lenf bezlerim şişmiş.
Aybukealtintas Tugcike kaynar suyun içerisinde zencefil atıp 1.2 dk da onla kaynat daha sonra limon ve bal koy iç içerisine çok iyi gelicektir. Ya da miden alırsa eger karanfil kaynatıp içebilirsin sabaha kadat terletir birkaç kez üstünüde değiştirdin mi sabaha birseyin kalmaz
Tugcike Ciselbasaran cokkötu ama ya ateşimde arada cıkıypr cok fazla limon nane limon yapamiyorum bu sefer midem bulanıyor kusuyorum 😞
AycanFb Tugcike ben doktora gitmeden bademcik boğzlarım şişti sandım gittiğimde doktor boğazın değil lenf bezlerin şişmiş dedi. Bende atkıyla falan sarıyordum sıcak olsn geçsin diye doktor o yanlış işte buz koy orana dedi eve geldik koydum 5 dakika sonra inanırmısın hiçbirşeyim kalmadı sıcakta mikroplar daha çok ürüyormuş boğazını kontrol ettin mi hiç sağ ve solunu beze şeklinde birşey var mı?