blueberyy00 Eminebedir iğneyi çektikten sonra uzun bir süre pamukla üzerine bastır baya iyi bastır ama bu şekilde dağılır ilaç morarmaz bende ilk bir iki morarttim şimdi şükür hiç morarmiyor böyle yapınca ovalamadan ama direk bastır sadece
Eminebedir halitefe test yapılmadı önlem amaçlı dendi bi ara 4 sene önce felan yaptrmiştim temizdi sonucum Bilemiyorum Artık 🙏🙏
blueberyy00 Arzudamar size doktorunuz rapor çıkarmalı neden ücretli alıyorsunuz ki doktorunuza söyleyiniz rapor çıkarırsa eczane direk size veriyor her ay bittikçe yazdırıp ücretsiz aliyorsunz
Arzudamar blueberyy00 rapor çıkartmadı dedi dahiliyeye git bende gidemedim işte sağlık ocağında yazdırıyorum parayla alıyorum
blueberyy00 Arzudamar ya canım uygun da değil 10′lu paketi 200 kusurden fazla dedi bizim eczacı keşge gitsen ya hamileysen bebeğin için yeterince masraf yapacaksinz bunu rapor çıkartıp ücretsiz almak için bence siz bilirsiniz tabi ama
Dygclk51 Cicilibicili doğru diyorsun tek düşükte inceleme yapmıyorlar, inşallah nedensiz düşüktür .kendine dikkat et güzel haberler al inşallah.
halitefe Eminebedir trombofili paneli testi miydi yaptırdığın genetik olarak bakılmadan pıhtılaşma yol denemez çünkü o sebeple soruyorumda
Eminebedir halitefe hiç hatırlamıyorum ki çok oldu şimdi yaptırsam çok geç çıkıyor olmadan kullanan çok varmiş tek değilmişim benim korkum da yoksa bi sorun açarmıydı işte canm 🙏
halitefe Eminebedir tabi önlem olarak kullanan var ama test sonuçlarını bulsan daha iyi çünkü her gen aynı etkiyi yapmıyor bazı genler daha etkili ona göre değerlendirilirdi