Gazel CananSErdemirKoska Ben henüz gitmedim yurtdışındauyım Doğum için Türkiye gelicem 500 evler Şafak’ta Doğum yapıcam kısmetse orda kadın doğumcu Ahmet hoca var kuzenlerim ve teyzemin Doğumunuda yaptı çok iyi bir dktr normal Doğum olursa bayan dktr istiyortum kuzenim bir dktr ismi önerdi araştırmadı ama defne mi bilmiyorum yarın öğrenip yazabilirim
Mrvysr Kadın doğum olarak hizmet tecrübem Yok,birkaç tahlil için gittim , hastane olarak hiç tavsiye edemeyeceğim
Deletedmom206 Gazel canım bende Şafak hastanesindeki Ahmet beye gidiyorum temmuz da doğumu Allah izin verirse orda olcak bende kuzenlerim tavsıye üzerine gittim 6 aydır Ahmet beye gidiyorum cok memnunum doktorumdan
Gazel Deletedmom206 Evet çok iyi bir dktr benimde hem kuzenim hemde teyzem 40 yaşından sonra Ahmet hocayla doğumunu yaptı onlarda çok memnunlar sizdemş sezaryen düşünüyorsunuz bende Temmuz’da Doğum yapıcam temmuzsa kaçınçı hafta alıcak çok soru sordum kusura bakmayın🙂
Deletedmom206 CananSErdemirKoska beşyüzevlerde Doğum yapicam Ahmet bey orayada bakiyor kadın saglik merkezınde Gaziosmanpaşa şimdi oraya gidiyorum
Deletedmom206 Gazel olsun önemli değil temmuz 1 le 7 arası dedi şuanda normal cumartesi randevum var bakalim ne diycek 😊 Siz kaçinci haftadasıız Ben 33+3 günlügüm
Gazel Deletedmom206 Evet benim oğlan bir tur kordon dolamış kendine aslında 2. Gebeliğim ilk normal Doğum yaptım ama Annem falan ısrarla sezaryen Doğum yapmamı istiyor☺
Deletedmom206 Gazel geçmiş olsun canım annemlere kalsa benımde sezeryan istiyor bende cok korkuyorum normalden eşim dail olursa normal yap diyor 😊Asıl saglikli olan oda bakalim Ahmet bey ne diycek bana
Gazel Deletedmom206 Korkma canım normal Doğumda çok rahat çok güzel bir duygu sezaryen gerekli olursa yapıcak birşey Yok sağlıkla doğsunlarda önemli olan o