esraylsrl Kızlar bu ıkı testın ilki 49,2 diğeri 98,9 çıktı ınternetten biraz araştırınca korkutucu şeylerle karşılaştım. Doktor randevumada daha var bu tahlıl sonucları benım gibi olanlar acaba aydınlatabılırmı beni bu konuyla ilgili?
gulsenmstf esraylsrl benımkıler de pozıtıf cıktı korkulcak bsey degıl ddı doktorum onceden gecırmıssın bunları bagısıklık kazanmıssın dedı hatta toplasma gondı y dı sanırım ole bı vurıs gecırmeyen bırı nasıl korunabılırım dıyodu gecıren bagısıklık kazanana bsey olmuyomus sanırım
Susaminannesiii esraylsrl igg gecmişte gecirilmiş bagısıklık kazanılmıs demek. İgm olması sıkıntı. İgg pozitif olması iyi bir sey
damlali esraylsrl ıgg geçmişte geçirmişsin demek merak etme benimsen pozitif çıktı ıgm olanlar önemli onlar negatif çıkmış yani doktora gittim önceden geçirmişsin bu iyi bişey dedi korkma kuzum için rahat olsun🤗
esraylsrl gulsenmstf ınsallah ya aşırı korktum sağırlık kalp hastalıgı falan dıyor erken donemde bebeğe bulaşması için 17. haftamdayım birde
esraylsrl damlali birde bu pozıtıf denılenın yanında normal dışı yazıyordu yani normal iyi olan birşeyse neden bu şekilde yazmışlarki?
Bluevelvet Ig G değerleri pozitif çıkmış ise geçirilmiş enfeksiyon demektir, Ig M değerleri pozitif ise aktif o enfeksiyonu geçirmekte olduğunu gösterir. Yani Ig M negatif Ig G pozitifse bir sorun teşkil etmez
esraylsrl Bluevelvet durum bılgısınde pozitif ve normal dışı diyince bişey var gerçekten dedim korktum cidden
civciv1520 Benim IgM hamile kalmadan ara değer çıktı ne pozitif ne negatif hamile kaldıktan sonra da aynı çıktı doktor sorun yok dedi önceden gecirmissin zaten dedi