confundo Merhaba hanımlar, varikosel ameliyatı konusunda başarılı bir doktor öneriniz var mı lütfen tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?
Kimkibu confundo eşim oldu istanbulda ateş kadıoğlu biz memnun kaldık değerleri cok yükseldi ve ameliyat sonrasıda hemen ayaklandı hic bir problem yaşamadık ve gayet başarılı geçti tavsiye ederim bütçe olark bilemiyorum ama ücretleri biraz yüksel bi araştırın isterseniz.. ürolojide türkiyede en üst düzel doktor
confundo Kimkibu Çok sağolun sevindim sizin adınıza. Ne zaman yaptrmıştınız? Söylemesi ayıp kaç tl civarında tutmuştu
mrl123 confundo bizim de çok memnun kaldığımz doktor Gaziantep’te eğer imkanınız varsa tavsiye ederim bizde farklı şehirden gitmiştik ve aşırı memnun kaldık Daha öncesinde bulunduğumz şehirde farklı bir doktor ameliyat etti ama maalesef nüksetti doktor iyi değildi çünkü ama Gaziantep’te gittimiz ilaç tedavisi verdi 2.ameliyatı gerek görmedi ve çok şükür şuan 34 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kimkibu confundo 2 sene oldu yaklaşık ameliyat olalı o zaman 12 bin tlydi muayeneside 600tlydi şuan nasıl bilmiyorum özel muayananesi var
confundo mrl123 çok teşekkür ederim sağolun bilgi için ancak eşim o kadar uzağa gitmeyi kabul etmez😕 çok sevindim inş sağlıkla alırsınız kucağınıza