hiranurun_annesi Ys35 degerin gayet güzel yukselmis canım ikiz gebelik beta ile belli olmuyor ultrasonda ancak belli olur. Hayirli olsun bu arada
gulsenmstf Ys35 5 haftalıkken ogrendım hamıle oldugumu 1890 larda bsey cıkmıstı acaba ıkız mı sızınkı 🥰
Rabismomm4 4 haftalık olduğunda 425 çıkmıştı değerim 2 gün sonra 1030cikti aceba ikiz gebelik olabilirmi anneler
flowers Rabismomm4 ayrica kadincagzin postuna cevap vermek yerine kendi sorunuzu sormaniz bencillik olmus verecek cevabınız yoksa ayri post acin ki onun konusu dagilmasin.
flowers Rabismomm4 tamam o sorusuna cevap aramak icin sormuş gidip başkasinin sorusunun altina yazmamis sizin gibi. sizde kendi sorunuz icin sayfa acin ki onun sorusuna sadece cevap verelim burada
sehrengiz_8 Ys35 bu değerlerle belli olmaz maalesef canım benim artışım da yüksekti 3+4 iken 980 lerde idi tek gebelik idi ultrasonda belli olur
sehrengiz_8 Ys35 canım daha sonra benim kan pıhtılaşma sorunum varmış tabi o zamanlar bilmiyorduk kesem gelişmediği için gebeliğim sonlandırıldı
Ys35 sehrengiz_8 çok üzüldüm Kan pıhtılaşması önceden bilinmiyor mu peki sebep olan bir şeyler var mı
sehrengiz_8 Ys35 genetik miras önceden belirlenemiyor çünkü özel bir test yapılması gerekiyor devlette de her zaman yapılan bir test değil maalesef