Burcumehmet35 Covid sebebiyle nisanda ki düğünümüz iptal edilmişti ama bizim evimiz herşeyimiz hazırdı düğünü bekliyorduk birden iptal oldu bizim de aileler zaten nikâhınız var geçin oturun eviniz de dediler ben zaten ailemden uzakta yasıyordum tek basima kira oduyordum düğün salonları açılırsa yaparız yoksa yapmayız düğün dediler bizde kendi kendimize çekim yaparız falan diyorduk sonra ağustos ayı geldi biz 9-11 ağustos da düğün yaptık daha düğünün üstünden 2 gün geçmişti bir gece boyu süren mide bulantım oldu o gece hiç uyumadım dedim aha hamileyim kesin bi test yapayım dedim eşim de şüphelendi ertesi gün işten gelirken test almış tam 4 tane çünkü önceden de hep kesin hamileyim koş test al diyordum gece gece eczane arıyordu garibim ama sonuç hep hüsrandı 😂 neyse testi bi yaptık pat hamileyim biz şok 🤭 daha düğün olalı 2 gün oldu hastaneye gittik kan verdim doktor dedi 3 haftalık diyorum ya ben bunu nasıl anlatıcam millete herkes eve geçtiğimizi biliyor ama millet mal mal konuşuyor sağ da solda laf ederler diye çekindim 3 aylık olunca bi foto ile açıkladım herkese 🤭🤭 tabii bundan önce yakınlarımın hepsi biliyordu söylemiştim ☺️