Sevgili anneler ve anne adayları 2018 de Nisan ayında özel bir hastaneye gittim doğum sancım başlamıştı ve 15 saat süren çok acılı suni sancı ile birlikte doğum yapamadım ve acil sezeryana alındım doktorun ve ebelerin tecrübesizliği diyim benim bilincsizligim diyim siz anlayın ve ben bu durumu bir türlü atlatamadim psikolojim doğum konusunda son derece bozuk lohusalıgimida etkiledi ve 2;5 sene oldu ve benim içim hala yanar keşke şu yapsaydım keske bunu yapsaydım da sezeryan olmasaydım der dururum ve ben suan hamileyim bakalım nasıl olursa doğum tarihi olarak Ağustos ayı görünüyor ve ben coook korkmakla billikte normal doğum u tekrar denemek istiyorum iicmde kaldı resmen sanki normal doğum yapsam üzerimden bir kamyon yük kalacakmış gibi hissediyorum ve hayatımın sonuna kadar da mutlu olurum diye düşünüyorum İzmir de oturuyorum ssdv yapan bunu düşünen İzmir de bunu öneren doktor varsa yahutta bu konuda bilgisi olan kişiler varsa bana yorum yapar mısınız lütfen şuan hamileyim evet elhamdülillah çok mutluyum ama normal doğum bebeğim ve benim sağlığım için daha faydalı olduğunu bildiğim için daha çok düşünmeme sebep oluyor Rabbim herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah