[silindi] Herkese merhabaa kasım ayında en son ilişkim 23 ünde oldu geç döllenme olayıyla hamile olma ihtimalim nedir acaba adetim 5 gün gecikti ama gecikmeden 2 gün sonra kan tahlili yaptırdım 0.00 ufakta olsa bi ihtimal var mı sizce😁
zezeyyy [silindi] rahimde geç gelişme oluyormuş benim de 19 haftalık olmam gerekirken 18 haftalık görünüyor ultrasonda ama problem arz etmiyormuş 🙌
bigunanneolucak [silindi] geç döllenme döllenme işleminin geç olması değil tamamen yumurtlamanın geç olmasıyla ilgili :)
minikkmelek [silindi] benim bildiğim örnegin normal şartlarda adetten 10 gun son yumurtlama oluyor sperm ile bırlesme olursa dollenme gerceklesıyo son afet tarıhıne gore gebelık haftası hesaplanıyor ya. bazı kişilerde yumurtlama adetten 20 gun sonra dollenmesı rahme yerlesme vs zaman alıyo adet gecıkıyor ama testte hemen cıkmıyo daha gec pozıtıfı goruyorsun
[silindi] zezeyyy hiç duymamıştım valla böyle bişey ben umudu kesmiştim ama geç döllenme diye bişey duyunca bi sormak istedim☺️
[silindi] bigunanneolucak yani mesela ben en son 23ünde ilişki yaşadıysam 27sinde falan olan bi yumurtlama benim işime yaramaz değil mi ? Yani yumurtlama geç olacak ama spermlede buluşması lazım? Doğru mu anladım😁
[silindi] minikkmelek yumurtlama geç olsa da döllenmesi için birliktelik yaşamak gerekiyor ama dimi geç döllenmeden bahsetmek için?
minikkmelek [silindi] sperm vajende 72 saat yasıyor ama bellide olmaz kucukte olsa bınıhtımal gebelık oluşmuş olabılır ☺️kısmet