• Gebelik
  • Kaç haftalıkken karnınız büyüdü.

Herkesin erkenden çıkıyo galiba bende de pek bişey yok 10+2 deyim 😕 büyümüyor bişey mi oldu diyorum evhamlar beni yaşlandırdı 😂

Ftm_binboa17 ben 14. Haftamı bitirmek üzereyim benimde karnım hiç yok 😂yemek yiyince minicik çıkıyor bende eşime diyorum bu çocuk büyümüyo mu acaba ben de mi sorun var diye 😂 sonra diyorum neyse karnım çok çatlamaz en azından 🙈

ea190419 bizde şuan 14 haftalık olduk henüz çıkmadı ne zaman çıkacak merak ediyorum ama geç çıkanlar da çatlak az oluyormuş yada hiç olmuyormuş bakalım ne zaman belli edecek kendini bebişim 😍🥰

BENDE 18+5 im benim de hala çıkmadı. Sadece yemeklerden sonra biraz belli oluyor oda siskinlikten galiba bende ne zaman çıkacak diye bekliyorum.

ea190419 12+2 yim bence karnım yok ama bugun hamileliğimi bilmeyen 2 kişi hamilemisin diye sordu sanırım çıkmaya başlamış🙄

ea190419 acaba iç karınlamı alakalı cunku ben normalde yemegi fazla kaçırınca bile karni sisen biriyim

18den 20den sonra büyüyor belirginleşiyor ☺️ 21.haftadayız üzerime bol giydiğim zaman kendimi hamile gibi hissetmiyorum 😝😝

25+4teyim daha hiç çıkmadı benim 🤭