Sevdakocccc Kaç haftalık hamilesiniz? Nasıl geçiyor hamilelik? Hangi hastahane ve doktora gidiyorsunuz sohbet edelim☺️Biz Kızılay hastahanesi sevda uğura gidiyoruz 🥰
AzraAksoySahin Sevdakocccc Sevdakocccc 12+2 deyiz wrciyws kartala gidiyordum memnun değilim memoriala gideceğim covid oldum bide hastalık bitsin ilk iş kontrol olacak inşallah bebeğe zararı olmaz bu hastalığın
Fly38 Sevdakocccc henüz anne değilm anne adayıyım 😊Acıbadem Mustafa Taş doktorumuz. 8+2 olduk inşallah sağ selamet kucağımıza alırız hepimiz
Yagmurr277 AzraAksoySahin orda Suat altmışyedioğlu var ilk hamileliğimi o takip etmişti harika Bi doktor 💚
Fazis 34+2 bende acıbadem Cemal Ünlüye gidiyorum artık ağırlaştığımız için yalancı sancılar, kasılmalar, hareket kısıtlılığı, uyku sorunları falan iyice kendini belli ediyor 🤦🏽♀️ Allah hepimizi hayırla kurtarsın inşallah 🌸
Fazis rbiakyt Ben memorialden takipli hastası olduğum için bir miktar farklı, ordan anlaştığım ücret devam ediyor ama acıbademin 3 adet doğum paketi var 7000 den başlıyor onu biliyorum
rbiakyt Fazis memorialden anlaştığınız ücret ne kadardı acaba bende ordan beridir cemal beyle devam ediyorum çünkü
Fazis 5 küsür denmişti o zaman sanırım ama sendika indirimi olacaktı onunla beraber tam ne kadar hiç bilmiyorum 🤷🏽♀️😅
AzraAksoySahin Fazis memorial da normal muayene kaç lira bende sendika indirimi ile gideceğim doğumda inşallah
Fazis AzraAksoySahin sendikayla 180 küsüre denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam siz gittiğinizde doğrulayın yine de 🌺
rbiakyt Fazis ya tekrardan size birşey soracağım aklıma takıldı 😅 memoriale giderken sendika indirimimiz vardı bizimde 180 küsür ödüyorduk acıbademde daha fazla ödeme yapıyoruz 200 ün üstünde siz acıbademe geçtikten sonra hala sendika indiriminden faydalanıyor musunuz
Fazis rbiakyt olur mu estağfurullah tabi birbirimize sora sora öğrenicez 😌 ama malesef bizde aynı fiyatı ödüyoruz memorial fiyatı sadece doğumda geçerli oluyormuş acıbademin kendi fiyatıyla muayene oluyoruz