Eda319 Kızlar 5aylık hamileyim karnım çokk fazla çıktı. Sizin kaç aylıkken belli olmaya başladı. Şimdiden bu kadar büyüdü 8.ve9 ayda nasıl olurum aceba düşünemiyorum 🙈
Zynpk Eda319 bnm ilk hamilelikte 6.aydn sonra çıktı ama azdi 9. Ayda çok büyüdü. Sımdı ikinciye hamileyim 6 ay yeni bitti. Ama ilk gebelikte ki 8 aylık karnın gibi. İlerde nasl olacak bilmiym, 🙈
ikizlerimveben 14.haftamda çıkmaya başladı. Şuan 15.haftamdayım ama 20lerde gibiyim. Çünkü ikiz benimkiler :)
Tugcek33 ikizlerimveben bizde 9. haftamızdayız ikizlerimle karnım sanki biraz çıktı gibi🙈 bulantılarınız geçti mi beni çok zorluyor doktorum bulantı iyi dedi ilaçta vermedi🙄
Hayalzfr ikizlerimveben maşallah 😍 benimde 12.inci hafta cikiverdi baya baya gobis ikizler rahat etsnde içerde önemli değil ❣️🍒
ikizlerimveben Tugcek33 benim hiç bulantım olmadı sayılır. Bitek 12.haftam biraz bulantıyla geçti sabahları. 14ten sonra aşırı iştahım açıldı 1 haftada 2 kilo aldım. Ama şimdiden ağırlaştım ve ne yesem nefesim daralıyor karnım iki kat şişiyor. İkiz gebelik 2 kat zor sanırım :)
Tugcek33 ikizlerimveben oy maşallah size inşallah benimde biter bir an önce🙈 evet sanırım zor olacak gibi ben şimdiden çatladım kilo almadan, kan sulandırıcı iğne kullanıyorum heralde onunda etkisi var.
Svdtrk 12 de cikmaya basladi göbek gibiydi suan 23 olduk masallahimiz var karindan yana gerci 6.aya girdik olsun o kadar 🤭🤭
haktastemel Hafta itibariyle çıkmaya başladı şu an 27. haftadayım hala hiç kimse anlamıyor hamile olduğumu azıcık çıktı yani karnım
Eda319 alindas Bünyeylede alakalı sanırım canım 😇Benimde göbek vardı bi de bebek olunca iyice büyüdü.