Kızlar burda hep doğum hikayeleri okuyordum şimdi yazma sırası bana geldi☺️ Gel gelelim hikayeme ben daha önce 37 haftalıkken 2019 haziran da oğlumu anne karnında kaybettim ölüm nedeni doğal ölüm dediler 6 ay sonra tekrar gebe kaldım fakat kalp atışı duyulamadıgından kürtaj oldum genetik test için de 3 düşük yapmam gerekiyomuş 3 düşüge kadar normal sayıyomuş devlet hastaneleri 😡😡 gelsinler bide o acının ne olduğunu bana sorsunlar 😔 daha sonra doktor arayışına girdim ve kendime mükemmel bi doktor buldum yaşadıklarımı anlattım kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmamamı söyledi gebe kalman için bi problem yok gebe kalabilirsin dedi bana folik asit ve ecoprin yazdı kullandım 2 ay sonra gebe🤰 Olduğumu ögrendim fakat yaşadıklarım cok agır oldugu için hareletlerini hissedene kadar acaba nasıl iyi mi diye düşünmekten helak olup her hafta saglık ocagının yolunu tuttum ebeler de alıştı artık bana bizim cihazı sana verelim diyolar🤣🤣güzel geçen bi gebelik yasadım detaylı ultrasonda daha önce bi kaybıö olduğu için perinatoloji doktoru 37 . Hafta da doğum yapmamı içeren bi rapor yazdı doktoruma riske atmaya gerek yok dedi benim de canıma minnet 😀 37. Hafta da kontrole gittim ve doktoruö artık beklemenin anlamı yok dedi yarın gel sabah yatışını yapalım dedi beni bir heyecan bir korku sardı sezeryan mı istersin dedi hayır normal istiyorum dedim sabah oldu hastaneye gittik 9 da yatışım yapıldı ve bana rahim yumuşatıcı fitil verdi doktorum bununla rahimim yumuşamasını ve kendi sancılarının gelmesini beklicez 7 8 saat gelmezse ozaman suni vericez dedi sonra beni 2 saatte bir nst ye aldılar sancılarım saat 4e kadar 40 ve 50 lerdeydi ben cok hissetmedim rahattım telefonla oynadım🤣☺️ Saat 4 ten sonra sancılarım biam da 100lere vurmaya başladı acıklık baktı doktorum 4 cm süreç biraz uzun olacak bebeğin kafası yukarı da hala daha epidural ister misin dedi bende tahmini kaç givi doğum yaparım dedim 😁 daha dur yarısın da bile değilsin dedi saat 5 buçuk gece 12 bucuk gibi doğum olur diye tahmin ediyorum dedi bende epidural istiyorum dedim iğneyi cok az hissettim ama asla can yakmıyo ve hareket etmemeniz gerekiyor epiduralden sonra cok rahttım sadece kasılma hissediyorsunuz kesinlikle agrı hissi yok bosuna prenses doğum dememişler 👸🏼 Ben bol bol yürüdüm merdiven indim cıktım derken saat 12 de tam açıklık dedi ebe doktoru arıcam dedi doktorum geldi 10 dakika içinde saat 12 10 geçiyodu bana ıkın bebeğin kafası yukarı da dediler ıkındım fakat başı yukarı da oldugu için gücüm yetmiyodu sonra ebe karnına bastırıcam aynı anda ıkın dedi ve ıkındım bebeğim su gibi kayıp gitti o an agrılar geçti bebeğim gelirken biraz yırtmış 2 tane dikiş atıldı sandalyeden kendim indim ve bebeğim kucağımda hemen yatagıma götürdüler odaya çıkarana kadar ebe hemen emzir dedi göğsüme koydular bebeğim heemn memeyi kavradı herkes bebeği soruyo ama benim kuş kızım memeyi emmekle meşguldu🤣 neyse biraz uzun oldu kızlar benim doğum hikayem de böyle 48 cm 3200 gr doğdu miniğim 💜