Fadime4206 ben 37+5 im 2 haftadır yalancı kasılmalarım oluyor bazen gerçekten ağrılı bazen de takmıyacağım kadar hafif oluyor 1. Doğumumu 37+3 de yaptım bol bol yürümüştüm merdiven inip çıkıyodum 2 li 2 li ılıkduşalıyordum karnıma tutyordum daha cok hurma tükettim 1. De 2. Dede anansı denedim ebelerin söylemi üzere afedersiniz cinsel ilişkiyide yöntem olarak kullandım cidden en işe yarayan bu oldu 1.de ditek doğuma gitmiştim ve 6 cm denmişti çok şaşırmıştım şimdi ise 2 haftadır yürüyüşler yapıyorum yani sancılarım olduğundan beridir oğlumla ilgilenirken zaten sürekli hareket halindeyim işimi gücümü yapıom çömel kalk hsreketlerini yapıom squatt yapar gibi belimi dairesel hsreketler ile çeviriyorum ılık duşlar alıom anans yiom baharat da tetiklermiş doğumu şu aralar baharatlı yiyecekler yiom mesela bugün cidden sancılarım vardı dün ananas ve baharatlı yemek yemiştim bugünde aynı şekilde eşimin halası acı başlatıo die araşyırıp denemişti çiğ köfte yemişti dürüm yapmadan göbekle sabahına doğurdu bende bugün çok yedim gün içindeki a ağrılarım yanmalar halada devam ediyor ama düzenli olmadığı için gitmek istemiyorum belkide açıklık falan vardır 1. De de çok sancım yokken gitmiştim adet ağrısı gibiydi ama 6cm denmişti yarın kontrolüm var merak ediyorum ilerleme yada değişiklik varmı diye cidden varsa yaptıklarım işe yaramış diyebilirim