Rmeysa_1661 asliea evet skain ol stres yapma bende tam 25+5 te 3 gün azaldı 4. Gün hiç kımıldamadı acile gittim ultrasonla baktılar annesi gayet sağlıklı kımıldıyor demişlerdi nst de temiz çıktı öyle olduğu zaman 10 dakika evin içinde tempolu yürü bir bardak su ya da çikolata ye yat o zaman oynar demişti sende öyle yap bakalım belki oynar ufaklık 😊
asliea Rmeysa_1661 bundan sonraki haftalarda ben de tavsilerinize uyacağım canım, sakin kalıp, biraz tatlı yiyip, biraz hareket edip, su içip hareket etmesini sabırla bekleyeceğim😊
Mom050 asliea yaa gebe değilim, tesadüfen konuyu gördüm tüm yorumları okudum hayırlı haber için. Ben bile gerildim burada. Çok şükür ki sorun yokmuş 🙂Allah sağlıkla kavuştursun.
asliea Mom050 ya ne tatlısın, alakan için çok çok çok teşekkür ederim🌹 kendi kendimi panikletme konusunda üzerime yok galiba bunu anladım. Neyse ki korkulacak birşey olmadı şükürler olsun.
asliea Gulcannnn canımmm selam, yazmaya ancak fırsat bulabildim. Herşey yolundaymış çok şükür, sabahı zor ettim, sabah erken doktora gittim, kalbi atıyor korkma dedi ☺️ Sen biraz sakin ol, bu haftalarda keyfine göre takılacak dedi🙏🏻
Happymam asliea çok sevindim canım iyi olmuş gittiğin doktora için rahatlamıştır😍 rabbim sağ Salim eline aldırsın inşallah bende 26 haftalığım aynı şeyi bende yaşadım gece 3.30 a kadar bekledim sonra tekmeledi oluyor bazen böyle aksilikler sıkma canını
Mucize1997 asliea 28 haftalik olana kadar normalmis hergun tekme atmamasi. Skinti etmeyin oda bizim gibi yorgun olabiliyormus veya keyifsiz olabilixormus 🤗
asliea Hilalsny Allah hepimizin evlatlarını korusun, sağlıkla gelmelerini nasip etsin canım. Bizi avuçlarında oynatacaklar belli ki :)
Bittercikolataa asliea Ah cok şükür canim aslında cok dusunmemek lazim buna inanıyorum ya her an her dakika harket ettimi diye düşündükçe strese biniyoruz ve buda bebeklerim hareketleriini kısıtlıyor bence oluruna bak dikkat et Allah in izni ile hiçbir sey olmaz🥰
asliea Bittercikolataa evet canım çok haklısın. Hiç bu kadar düşünüp büyüteceğimi tahmin etmemiştim. Doktorumdan önce sizler koştunuz yardıma ♥️
Meray64 asliea canım geçen gün ben de aynı şeyi yaşadım endişelendim senin gibi demedim bir sürü şey bana mısın demedi biraz araştırdım normalmiş düzensiz olması stres yoğun tempo filan derken etkilenebiliyomuş çocuk. Ama sonra hareketlenmeye başladı artık akşama doğru o gün içerisinde. Maşallah şimdi de pek hareketli 🤗 içini ferah tut ama hiç hiç için rahat etmezse de bi doktora görün
asliea Meray64 düşüne düşüne kendimi daha da strese sokmuşum. Sakinleşince olanların aslında doğal süreç olduğunu görebiliyor insan. Teşekkür ederim canımmm benimle aynı endişeleri yaşayanlar içime su serptiler ♥️
Bittercikolataa asliea Canım benim.. Kaygını anlıyorum onlar bize emanet ❤️ gözümüzden sakiniyoruz bu minnoslari daha gelmeden gelince neler yapcaz acaba🥰 çok sıkma kendini ona kavusagin günü hayal et Allah korusun meleklerimizi❤️
OzgeSahin2 asliea bende de 2 gun boyunca oynamiyo tekmelemiyo bile dua falan okudum bol bol icim rahatladi suan tekrar kımıl kımıl oynuyo :)