Sebis3232 Kızlar doğuma 2 ay var ve göğüs ucum hafif catladı sıvı geldi kapak gerçekten ise yariyo mu trendyoldan alan var mi çok çeşit var marka verirseniz sevinirim krem konusunda da bilgisi olan yazabilir bu arada sizin kaçıncı ayda oldu bu olay 🙄
imren91 Sebis3232 Ben 36 haftalığım. Silvernurse marka aldım. Takmaya başladım , göğüs ucum yumuşak şu an. Öncesinde takmak işe tarar diyorlar bakalım görcez ☺️
Ayseege6156 Sebis3232 krem olarak mustelanın ki çok iyi diyorlar arkadaşlarım kullanıyor göğüs ucum içinde ben philips awentin var trentyolda onu alıcam
tkrj19 Sebis3232 ben kapak aldım silver moon markası 999 ayar benim öyle bir durumum yok ama doğuma yakın zamanda bende takmayı düşünüyorum 31. Haftayız bizde bakalım mustelanın küçük bir kremi var hediye olarak gelmişti işe yarar mı onu da bilmiyorum ama gümüş kapağın bizim için en yararlı olacağını düşünüyorum kullanan birisinin tavsiyesi ile aldım kendine yaptığın en iyi yatırım dedi
Aselmina20 Sebis3232 ben hic boyle bisey yasamadim ama her ihtimale karsi silverette gumus gogus kapaklarini almistim sonra yengeme gonderdim cok faydasını gordum demisti. Gumus kapak kulanirken krem kulanmana gerek yok
Naaz Sebis3232 benimde 36. Haftada çatladı Gumus kapak almıştım günde 2 saat falan takiyirum sabah akşam yumuşacık oluyor çatlama kalmadi
Mervee88 Sebis3232 kasımın 4ünde doğum yaptım o günden beri takıyorum gümüş kapakları ve ne çatlama oldu ne de yara.. göğüs uçlarım hep yumuşacık kesinlikle herkese tavsiye ederim 🥰 ben ebebekten almıştım.. markadan bağımsız herhangi birini alabilirsiniz bence hepsi aynı etkiyi yapar 🥰