oykuduru21 Masterchef izleyipte canı yapılan herşeyi isteyen tek ben değilim dimi 😂 bu akşam tatlı şöleni var en sevdiğimiz ve izlerken lokma çekti canım diğer tatlıları görüp istemeyim diye izlemek yasaklandı şuanlık eşim tarafından 😅
Harunayse oykuduru21 ben hemen kanal değiştiriyorum yemek neysede tatlı yapınca canım çok çekiyor şeker var zaten 😂😂
Gozde2625 oykuduru21 eşim bana çok uzun zamandır yasakladı🤣 neymiş gördüğümden göz kirası istiyormuşum.İflas edicem diyor 🤣
Hicran52 oykuduru21 sizde sadece izlemek yasaklanmış benim eşim tv8i sildi 😁zaten gerek yok bu kanala diyo şoktayım
Bir_Prenses_Annesi oykuduru21 Yanlız değilsiniz bizde trilece çektik babamız yarın alıyım dedi sonuçta ben deil kızı istiyor 😂😂
oykuduru21 Bir_Prenses_Annesi kızın istiyor deyince eşim yemiyor artık diyor kendi canın çekiyor yavrumu alet etme 😂
0gizem oykuduru21 ahahahah benimde sufle çekti canım dışardan sipariş verdim eşim çok şikayetçi herşeyi Canım çekiyor yasaklıyor ama ben yine buluyorum bu kanalı 😂😂😂
oykuduru21 0gizem aynıyız valla 😂😂 yemeksepetinden lokma sipariş verirken adam dükkanı kapatmasın mı 😳 telefonda aradım dedi çok yoğunum yetiştiremeyebilirim nolur dedim beklerim ben yapıverin 😂😂 inşallah yetişir🙈
ErsiNuray oykuduru21 ayy o deilde kac yil olmtur agzima nescafe surmemisim ruyamda bi kafede nescafe iciyorm tadi damamda kaldi🤣🤣 birde bi fincan kahve 99.99 diye fis gelmezmi önüne amannn bu ne dedm🤣🤣 sonra pazar gezdm durdum ruyamda🤣🤣
Aynurr16 oykuduru21 kayseri yağlamasıyla profiterolu canım çekti hemen kalktım yaptım eşim yasaklamıyo benden çok yediği için 😂😂
Motherhoodie oykuduru21 bende bu akşam tatlı yapılacağının bildiğim için önceden tatlımı yaptım izlerken yedim 🤣🤣🤣
Arifcaninannesi oykuduru21 vala geçen hafta ciğer yaptılar eşim polis memuru gece vardiyasında çağırdım aldirttim kendisine🥰😂
Aynurr16 oykuduru21 napiyim canım bişe cekse kocam beyi yolluyorum istediğim dışında herşeyi alıyo bide bana yoktu demiyomu 😂 sinir tavan yapıyo kendi işimi kendim yapıyorum 😃