SeymaK Vera tıpta detaylı ultrason yaptıran var mı? İlgisi, verdikleri fotoğraf, cihazları vs kalitesi nasıl acaba? Ya da bu bölgelerde tavsiye edebileceğiniz yer var mıdır?
limonluchescake SeymaK betatom emar merkezi var incirlide. Covidli hasta almadıkları icin güvenilir. Cd veriyorlar. Detaylı fotograflar ve mavi cercevede ilk tanısma fotoğrafı. 700-750 tl
Brcangn SeymaK canım bende çok araştırma yaptım ama detaylıda en uygun Vera diğer özel hastaneler çok pahalı. Bir arkadaşım yaptırmıştı 40 dakika falan sürmüş memnun kaldım demişti büyük ihtimalle bende orada yaptıracağım
NilayRuya SeymaK veraya gittin mi canım? Benim yarın oraya randevum var da memnun kaldın mı diye soracaktım
limonluchescake SeymaK ya kuzum baya pahalı merkezler hep mecbur verdik biz ben daha uygun bulamadim. Sen bir bak ama belki vardir
SeymaK Brcangn evet en uygun orası sanırım fiyat olarak da acaba kaliteli mi cihazlar verdikleri resimler falan onu da merak ettim ucuz olunca
SeymaK NilayRuya yok canım orda radyolog bakıyomuş o yüzden gitmedim ben başka bi yere pataloji doktoruna gittim ama veraya da gidenler memnundu