Enfl Ya hanımlar kesinlikle yanlış anlamayın bunu soru olarak soruyorum şimdi kuaföre gittiğinizde kuaför illaki oraya detaylı bir şekilde bakıyor peki utanma vs çekinme olmuyor mu ben sırf bu yüzden gidemiyorum kuaföre siz bunu nasıl yendiniz.😖
Sumeyyeyucel Enfl ben yıllardır aynı kişiye gidiyorum farklı biri yapmıyor. İlk başta gerçekten utandım sıkıldım ama zamanla alıştım 😶
Enfl Sumeyyeyucel anlıyorum canım gerçekten hamilelikte temizlik karnın büyüdüğünde zor oluyor son zamanlarda bnde mecbur jilet kullanmak zorunda kaldım ama artık zor zor ağda yapcam. Jileti sevmiyorum 🤦🏼♀️🙄
askvehuzurum Sumeyyeyucel ayyy o zor işte ben bazen evde bazen kuaförde alıyordum baktım vakalar var korona çıktı evde almak en iyisi dedim.
askvehuzurum Sumeyyeyucel aynen ya şükür bide eşimde bende kıllardan nefret edeiz duruö böyle olunca mecbur ister istemez almak zorunda hisediyorum
TElifff Kızlar başkasına ağda yaptırmak yani özel bölgenin başkası tarafından görülmesi haram ben bu yüzden gidemiyorum kuaföre sizde bu yanını da düşününün lütfen
Eygm Sumeyyeyucel doktor eldiveniyle denedin mi bende genelde Ağdaya gidiyordum gidemediğim zamanlarda aynanın karşısında doktor eldiveniyle hallediyorum
Neseee Sumeyyeyucel uğraşma tüy dökücü ya da jiletle yaptır ağdani doğumdan sonra da rahat et kuaföre güvenmiyosan tek kullanımlık ağda açmasını söyleyebilirsin sedye örtüsunu gözünün önünde değiştirmesini isteyebilirsin bunlar zaten olmalı da yapmayanlar pandemi de yapıyolar yapmalılar ne hamilelik dışında ne de hamileyken kendim uğraşınca olmuyo illa bı yeri eksik kalıyo ya da canım daha çok aciyo kuaför de Max 1.5 saatte hepsi bitiyo misler gibi çıkıyorsun ayak parmaklarina kadar tüysüz 😄
Badebebek Ya bende 38+5 te doktor vajinal sıyırma ve muayene edecek. Ağda yaptırmak istiyorum. Lazerliydim ama gebelikte az da olsa tüylenme oldu. Jilete de vurmak istemiyorum. Bir gün öncesinde gitsem mi emin olamadım :/
666 Sumeyyeyucel ben hamilelin 4 ayından beri agda epilasyon aleti yasak 😭😭😭 şuan karnım çıktı iyice jilet mecbur kullanıyorum igrenç bişi doktorun yasak demediyse bence adadan vazgeçme
annesininkuzusu_ Haftadayım En temizi ağda daha dün gidip yaptırdım. Jilet ertesi gün çıkıyor onunla uğraşmak zor bunun birde lohusalık süreci vs var.
[silindi] Istanbul avrupa yakasinda hijyenine guvenilen bir agdaci oneren var mi ama gercekten titiz, temiz. Bu isin titizi cok titiz oluyor digerleri Allah’a emanet.
Ozlemkisacik Sumeyyeyucel valla bende hep korkuyordum lazere epilasyona gitmiştim ama hamile kalınca hormonlardan ister istemez çıkıyordu bı cesaret aynanın karşısına geçtim bı cesaret diyerek dua ederek yaptım 😂 başkası yapınca iyide insan kendi yapınca çok zor