Busr balyanakoglum amin canım ya rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin şimdi de piskolojik olarak mı acaba her gün doğurcaz moduna giriyoruz anlamadım 😂
LamiyaCetinkaya Busr Ben de 34+2 haftalık hamileyim, 2 gündür benim de karnım hem düştü hem küçüldü sanki, ayakta duramıyorum uzun süre. Gece de sanki elleriyle tam kasık bölgemde oynuyor çıkacak gibi 😐
Busr LamiyaCetinkaya yüzme hareketi yapıyor resmen elleri.de acıtmaya başladı ama bence bizimkilerin elleri yumuşacıktır zaten bunlar bize dirseklerini dayıyor olabilir ne kadar acıtırsam diye 😂 kafasını da sallayınca vay halimize vala canım erken gelecek heralde bizimkiler diken üstendeyim resmen
LamiyaCetinkaya Busr Aynen öyle , bazen dirseğini dayadı diye bağırıyorum 😂 bu haftayı da anlatayım da en azından küvöze girmesin kafasındayım artık🤷
Serpilhasanege Aynen öyle ve tek tarafta saltanat kurup donup kalması gibi ayağa kalkinca soluma veriyo sırtını kaliyo öyle ya sağ taraf çatlamadı hiç sol tarafım harita gibi 🤷♀️
ilkim_55 Serpilhasanege ben komple çatladım. 4.aydan beri yağ kullanmama rağmen. Demek ki iç karnım darmıș. Evet öyle dikleniyor
Serpilhasanege Aynen öyle ve tek tarafta saltanat kurup donup kalması gibi ayağa kalkinca soluma veriyo sırtını kaliyo öyle ya sağ taraf çatlamadı hiç sol tarafım harita gibi 🤷♀️