Kivirciginannesi_ 16.haftalik hamileyim kalcam ağrıyor oturup kalkamıyorum sank ustune düşmüş gibi sizde yaşıyor musunuz ya da yaşadınız mi
34_21_23 Kivirciginannesi_ 13, haftadayım son 3 haftadır yaşıyorum bazen çok artıyor bazen çok azalıyor. Doktora sordum normalmiş leğen kemikleri baskıyla geriliyormuymuş genişliyormuymuş öyle birşey dedi
Edanurr_ Kivirciginannesi_ 33+4 haftaligim yaklaşık 2 haftadır basamıyorum sağ bacağıma dönerken bile ağrıyor doktora gittin isyana uzun yolculuk yapma otur dinlen ağır kaldırma dedi yemek bile yaparken ağrıyor ama hic bisey yapmayım .butun gün yatiyim bacağım biraz rahatlıyor
H-M Kivirciginannesi_ arada benimde ağrıyordu doktora söyledim magnezyum yazdı.bu arada 22 haftalığım
Aynurr16 Kivirciginannesi_ o ağrıyı artık sık sık yaşıycaksın canım hemen herkese oluyo ama doktorunu bilgilendir kalsiyum eksikliği vs olabilir benimki gebelikten kaynaklıydı ilaç kullanmadım
ecemeric Kivirciginannesi_ ay aynen ben de öyleyim 16 haftalık oldum kalça ve bel ağrısı beni çok rahatsız ediyor
Pnr14- Kivirciginannesi_ aynı bende çok ağrıyor ya sanki darbe yemişim gibi bademde bıçak gibi batıyor