Bhlsls Kızlar 35. Haftamdayim .Geceleri uykumda terliyorum sıcak basıyor yorganla bile bazen örtünemiyorum . Gündüzleri de sıcak basıyor. Ayni durumu yaşayan varmı acaba ?
aezgi Bhlsls aynı ben😭 özellikle göğüs aram su icinde kalıyor atletle uyuyorum ancak o zaman terlemiyorum
svvlata Bhlsls Aynı haftadayız ve 1 haftadır günde 3 tişört değiştiriyorum, saç diplerim sırılsıklam su içinde kalıyor. Her gece duş almaktan gına geldi🤦🏼♀️ Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Snszasla Bhlsls 🙋♀️ Bende 35 haftalığım ve aynı durumu yaşıyorum elbise ile filan yatsam bile çarşafın yastığın resmen suyu çıkıyor acayip terliyorum halbuki hiç terleme sorunu olmazdı bende ama lu son haftalarda çıktı ve baya baya fazla 😖
Baharhnm Bhlsls 25+5′im 26.haftaya gireceğim son birkaç gündür öyIeyim. Gece üstümü örtemiyorum gündüz kısakol tişörtle dolaşıyorum su gibi terliyorum. Hasta olacağım diye korkuyorum 😖🤦♀️
askvehuzurum Bhlsls ay sorma ya 32 haftam bitmek üzere yok böyşr bir bunalttı birden terliyorum eşimde uykudan kalkar yae bu çocuk içerde üşütüyor üstümü sıkı sıkı örtüyor😬😬😬
Meltem374141 Bhlsls ay bende hamileliktenmi 29haftadayim geceleri terliyorum gunduz sicak basiyo bende hasta olcam saniyorum
Snszasla Bhlsls çok kötü ama ya resmen hastalığa davetiye ckıyor bazen bogazım agrımıs uyanıyorum terliyorsun hava soguk üzerini açıyorsun dengemiz şaşıyor iyice 🙄