Sedacakir Kızlarrrr hamişler için zararlı değil diye biliyorum ama yine de emin olamadım zarar mı acaba diye ☺️ Yiyen var mı hiç? Benim çok canım istedi bildiğiniz hapur hupur yedim 😅
2anne11 Sedacakir valla ben hamileyken 10 15 sefer yemişimdir hıc bir sorun yok ama soyle duydum cıg kofte yiyen hamıle ın dogunca cocugu cok gazlı olurmuş benimkide cok gazlıydı😂
halitefe Sedacakir etli olursa sıkıntı oluyor canım etsizde hiç bir sorun yok rahat ol afiyet olsun🤗🤗
Sedacakir 2anne11 düşük olmadığı çocuğa engelli konuma sokmayacaksa gaz sancısıyla geçiririz allah başka dert vermesin 😅 çok canım çekti napim ilk aşermem bir de o kadar tokum aslında koca bardak süt içmiştim öncesinde yok aklımdan çıkaramadım çiğ köfteyi 😆
halitefe Sedacakir aynen etli çiğ köfte salam sosis sucuk iyi pişmemiş et çiğ süt iyi yıkanmamış yeşilliklerde toksoplazma riski var bebekte ciddi anlamda probleme sebep oluyor bunun dışında ki yiyeceklerden korkma hiç
halitefe 34_21_23 yapıldığı süt önemli doktorlar çiğ sütten yapılan yoğurdu bile önermiyor peynirde aynı şekildedir diye düşünüyorum toksoplazmada ciddi hasarlar bıraktığını düşünürsek pastörize sütlerden yapılan ürünleri tüketmeliyiz
Gulsurmeli Sedacakir çiğköftesiz asla yapamazdım ama baharatı artık midemi o kadar yakıyor ki anlatamam bir süre daha uzak olucam galiba 🤷🏻♀️afiyet olsun 😇
Sedacakir Gulsurmeli ama efsane güzel mideme dokunmuyor allahtan reflü vardı hamilelik sürecinde hiç bir sıkıntım kalmadı tüm rahatsızlıklarım bitti ☺️
Sedacakir halitefe profesör ev yapımı yoğurt tüketeceksin dedi sürekli bana satın yoğurt almayacaksın dedi Çiğden alıp kaynatıyorsun sütü sonuçta 🙂 o yüzden bir sakınca yok ama taze peynir hakkında bişey diyemeyeceğim
halitefe Sedacakir ben kaynatılınca içeriğinin temizlendiğine inanmıyorum malesef ya tabi tercih meselesi yine doktorunuzu dinleyin