ironbaby Merhaba kızlar, Adana için perinatolog öneriniz var mı? İsim, memnuniyet ve fiyat bilgisi verir misiniz? Doktorumun önerdiği perinatoloğa blogdan bir arkadaş gitmiş ama Türkiye’de duyduğum en yüksek fiyattı😬
Benimo ironbaby Ebru Tarım mı 😂 ben de ona gittim 750 ya da 800 TL ydi. Her ayrıntısına baktı memnun kalmıştım ben. Sadece covidden dolayı CD vermemişlerdi video çektirmediler bu konuda memnun kalmadım ama önemli değil bebek açısından gayet detaylı inceledi
Lara44 ironbaby ben Ebru tarıma gittim kuzum, ama daha makul fiyatlı birşey istersen selim büyükkurt da iyi balcalı da
ironbaby Benimo evet Ebru tarım 😂😂😂 burada o kadar kişi fiyat paylaştı Farklı Farklı illerden bu fiyat hiç kimsede yok😂 yaaaa cd vermemelerine üzüldüm 😕 en azından elimde de hatırası olur diyordum
Benimo ironbaby aynı şekilde ben de tereddüt etmiştim giderken fiyat açısından ama memnun kaldım. CD ya da fotoğraf vermiyorlar sadece whatsaptan resim göndermişlerdi 😊 cansun Demir’den almıştım ilk randevuyu o da 450 ydi sanırım sonra iptal edip Ebru tarıma gittim
ironbaby Benimo doktorum cansun Demir’in de kartvizitini vermişti, ben de o da aşağı yukarı aynıdır diye düşünmüştüm , daha uygunmuş
ironbaby Ya diyorum bi defa verilecek zaten diye ama bebekle ilgili herşeyde aynı tepkiyi verdiğimi gördüm 😂 Bi de bakıyorum maksimum duyduğum fiyat 500-550ydi burada. Ebru tarımın fiyatını duyunca çok şaşırdım
Guni1- Bende Ebru tarıma gidenlerdenim ablam cansun demire gitti alanında baya iyi ama Ebru hanım kadar detaylı ve uzun bakmıyormuş. Açıkçası her organını tek tek gösterip dakikalarca bakması hoşuma gitmişti