Bireylulmasali Buseyvz hep bakıyorum aynı haftamda olanlar bebeğim kıpır kıpır diyor endişe ettim biraz
Buseyvz Bireylulmasali kişiden kişiye değişiyormuş o ya dediğiniz gibi diyenlerde var 27 de daha hissetmedim diyen de vardı aöa genelde 20. Haftalarda yavaş yavaş hissediliyor
senakhrmn Bireylulmasali Yok canım sen öyle diyenlere bakma ben 23+4 deyim hala net bir hareket yok endişelenme. Benimde ilk gebeliğim ve 26.haftalara kadar normal diyor doktorlar
Ebru2403 Bireylulmasali bence normal canım bende yanlış değilsem 20 den sonra hissetmeye başladım şimdi 25 oldum hissediyorum ama öyle kendimi dinleyince düzene giriyor diyorlar 27 veya 28 den sonra azicikda sabret edecek inşallah yakinda
Esme1989 Bireylulmasali endişelenme kuzum ben 24.haftada hissetmeye başlamıştım benimde ilk gebeliğim. Sende yakında hissedersin 🥰🙏🏻
Nuray23 Bireylulmasali normal. Ben 20.haftayi gecerken hissettim. Suan da 21+3um. Hala daha cokk nadir hissediyorum kucuk pit seklinde 😊
eylmylk Ben de henüz hissedemiyorum 19+2yim bugün. Arada sırada bi his oluyor ama bebek mi gaz mı anlayamıyorum. İnşallah bi kaç haftaya hissederiz biz de😊