Biliyorum çok paylaşım yaptım burda çok bunalttım belki sizleri Hatta çok kötü yorumlar da aldım . Zaten bi oğlun var şükret diye kızanlar bile oldu . Evet bi oğlum var rabbime şükürler olsun ama . İnsan 4 tane evladını kaybedince ister istemez etkileniyor . 4 düşük demek, 4 hamilelik hayali demek, 4 canın benden ayrılması, 4 hayal kırıklığı, 4 umutsuzluk demek: oğlumla araları 3 yaş olsun istedik tam da oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım kese vardı ama gelişmemiş dediler düşük oldu . Sonrasında 3 düşük daha oldu . Genetik testlerimde az da olsa pıhtılaşma çıktı karnımdan iğne olmama rağmen yine düştü en son Eylül’de rahim filmi çekildim 2 tüpte yapışıkmıs biri açıldı. doktorum dedi ki son 3 düşükte kese bile görememişsin demek ki döllenme oldu tüplerden inip yerleşemedi dedi . Şimdi tek tüple dene bi sene olmazsa diğer tüpü açalım dedi hatta açık tüp tarafında Kocaman 19 mm yumurtam olmuş çatlama iğnesine bile gerek görmedi ama yine hamile kalmadım elbet zamanı var rabbim nasip edeceği zamanı da var ama eşim oğlum ben hepimiz de çok istiyoruz öyle özledim ki hamile hallerimi . Şimdi adetime 3 gün kaldı kasıklarda batma sürekli acıkma dışında belirtim yok. Olmadı sanırım yine . Düşükler yaşayıp uzun süre sonra hamile kalanlar neler yaptınız da hamile kaldınız . Soğan kürü yaptım 1 ay . Başka neler önerirsiniz hakkınızı helal edin uzun oldu .