betuuls _hira_ bende bugün gittim kese gözükmüyordu. Karnımda çok gaz olduğu için idrara sıkışıp bakınca gördü. Böyle birşey olabilir mi sizde de acaba
_hira_ betuuls ben ertesi gün başka bir hastaneden doçentten randevu alıp gittim . Şükür gördüm fasulye tanesi gibiydi 🙏🏻Kalp atışı da duydum .
Purpura26 betuuls Ya ben izlemiyorum bursa kadınlar yapıyordu onları görünce aklıma geldi 😃 ne çıktı?
betuuls Meltem_goksenin ben 6+3üm. Benim bugün ki crl 5.61 cm yazıyor. Ama crl boy anlamına mı geliyor bilmiyorum 🤷♀️
_hira_ kindersurprise aaaa 😊 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻 haftadasınız sizde dimi ?
arzuublm ben 6+1 de duydum ve gördüm crl 4,5 yazıyordu şimdi 7 haftalığımm bide sol da ise kız sağ da ise erkek diyorlar doğru mu? bu arada kasık ağrısı çok oluyor bende
Merveee6 Derin3939 ben 5+6 da göbekten sadece keseyi gördüm ama bebekle kalp atışını duyamadım normal mi sizce 😔
Kuyumcu Merveee6 bende 5+6 alttan muayene oldum ama ben orda kese ve bebıs gozukdu ama kalp atısını gormedık daha hafıfı bır kıpırtı var ama daha cok kucuk dedı doktor ılerleyen haftalrda bakıcaz ınsallah ultrasanla gormemesı bormal ıcını ferah tut bız bıle alttan muayeneyle zorla horduk 😂
Benbenim Merveee6 normal canım bende senin gibi aynı 5+6 da gördüm kalp atışı için 1 hafta snra gel dedi çarşamba gideceğim
Gizemmmmmmkync Merveee6 kuzum bende senin gibiyim bugün ultrasona girdim 5+2 dedi doktor ama benim hesabıma göre 5+4 çıkıyordu kese göründü ama bebek görünmedi 😢
kindersurprise _hira_ bugün 7+6 yarın 8+0 oluyoruz inşallah canım amin🙏 Tam aynı oluyor takvime göre senle benim hafta😊