Arelinannesii Canım anneler 18+3 olduk 2 gündür akşam saatleri itibariyle mide yanmam oluyor . Peki tecrubeliler var mi ve bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?
incikinannesi Arelinannesii Yeşil elma denedin mi? Veya mide koruyucu önerdimi doktorun ilk gebeliğimde yanmadan ziyade birde ağrım oluyordu ağrıya ılık şekerli süt yanmaya da yeşil elma iyi geliyordu
Tazeanne0 Arelinannesii soğuk süt iki yudum iç anında keser ama 2 yudum sadece yoksa daha çok yakarsın 😊 sarı leblebide iyi geliyor
1maviyol Arelinannesii ben bir haftadır asla geçiremedim ne yapsam, en son doktoruma danıştım rennie duo önerdi, sorun isterseniz doktorunuza ne yapabilirim diye 🌸
pinar2210 Arelinannesii bende 12 haftalık hamileyim canim başından beri mide yanmam var ne yaptıysam geçmedi. 12. Hafta gelince doktora soyledim gaviscon double action şurubu verdi yemekten sonra içiyorum rahatlattı cok şükür. Bi sor bence hamileler için de zarari yok
Brcccc pinar2210 ben de ondan kullanıyorum çok rahatlattı beni de yoksa o ağza gelen acı su midedeki asit suyu mahfediyordu beni
Basilicums Artık 35. Haftadayız ara ara oluyor benim de yanmam. Soğuk süt, sarı leblebi ve karbonatlı su biraz çare oluyor.
Hilallllalby Arelinannesii doktorunuza bi danışın ama ben çok yandığı zaman birazcık kuru Türk kahvesinin üzerine su içiyorum en azından bastırıyor ama gün içinde kahve çay tüketmediğim için doktorum olabilir dedi siz gün içerisinde de kahve çay kullanıyorsanız doktorunuza bi danışabilirsiniz
[silindi] Arelinannesii ben hamileliğim i öğrendiğim andan itibaren mide yanmam başlar ilkinde 3 yudum soguk süt fayda ediyordu tabi gaviscon um da baş ucumdan ayırmazdım ama bunda sür içemiyorum gaviscon da içemiyorum anında kusuyorum hiç mideme bile inmiyo yani bu seferde doktor mide koruyucu verdi Allah razı olsun sayesinde bişeyler yemeye başladım 19 haftada yım 1 kilo almışım