Rabiacengiz havis00 niye korkuyorsun ki ha erkek ha kız bebek saglıkla gelsin böyle düşün kim ne dicek doktor yanlış söylemiş dersin
havis00 Sulbiye 18. haftada bana erkek dedi ya bakiyorum herkez 12.13 haftada öğreniyor ama ben hala emin olamiyorum
Sulbiye havis00 genel olarak 12 haftalarda öğrenenler var bnim kızm hep sakladığı için 18 kadar öğrenemedim canım inşallah yanılmazsınız sağlıkla kucağına alırsın inşallah detaylıda kesin bilgi verir doktorun ☺️
havis00 Rabiacengiz zaten ben kiz istiyordum ama video fln yapip kutlama yapip paylastik sonradan degisirse nasil bi durum olur empati kursan anlarsin😁
Ceylannn havis00 biraz erken olmuş ama olsun. Sonra değişirse de tekrar söylersin. Benim cinsiyet değişti bende çok kişiye söylemiştim doktor kesin demişti çünkü. ama kimse aaaa demedi olabilecek şeyler bunlar🤗😘
Sumeyyeglr2758 havis00 15. Haftam da erkek diye söylemişti doktor ama net bişey demedi 1 ay sonra netleşti yine erkekti net olunca duyurmuştuk bizde 😊heyecandan insan duramıyor hayırlısı ile sağlıklı olsunlar da
Rabiacengiz havis00 bende başta öyle yaptım yani merak etme direk yaşadım birebir herkese erkek gelecegini söyledim kız çıktı 🤣🤣🤣
Rabiacengiz havis00 bende başta öyle yaptım yani merak etme direk yaşadım birebir herkese erkek gelecegini söyledim kız çıktı 🤣🤣🤣