Merve_tan Kızlar 12haftalık hamileyim bugün doktor %60kız dedi sizce degilebilirmi kesin mi kız anlamına geliyor
Emine_yksr Merve_tan banada 12 de kiza benziyor ama kizlarda değişebilir dedi belkide değişmez Allah bilir ama iki ihtimalde var 16 da öğreniriz diye umuyorum
Busra34ybg Ebru1520 14. Haftada erkek dendi 17de Kızda olabilir dendi 20. Haftada detaylı ultrasonda net erkek dendi :)
SILA--123 Merve_tan devlet hastanesi söylemedi bile bana 17 haftaya kadar zaten benimlede pek ilgilenmediler bende özele gidiyorum kontrolllere test felan olursa devllette yaptiriyorum
Ebru1520 Busra34ybg banada 14 haftalik ken bi cikinti gibi görüyorum dedi Ama net degil dedi haftaya gitcem Doktora gönlümden Kiz geciyo bi oglum var 😍🤷🏻♀️
SILA--123 Zehraaa98 ay yok kız devlet hastanesi söylemedi bana özele gittim 14 . haftada kız dedi sonra iki hafta sonra gittim oglun olcak dedi sonra devlete gittim 17. haftamda devlet yine soylemedi 😂
Zehraaa98 Merve_tan bana vajınal baktı 3 hafta ilerisi gibi kocaman gorundu yakın oldugu ıcın kesınleşirdi vajınal baksaydı