ilkim_55 Geceleri çatlak kaşıntısi uyandırıyor, hiç bir yağ fayda etmiyor. Bepanthol sensiderm kullanan var mı?
Elfynsmr ilkim_55 daha da çatlaklar açıldığı için kaşınma oluyor kantaron yağı zeytin yağı hindistan cevizi yağı bebe yağı fayda sağlar ilk zamanlar kaşıntı devam eder ama yenileri açılmaz
mervayd1n ilkim_55 sivilcelenme tarzı birşey var mı canım karnında , mesela benim yeni yeni başladı kaşıntı olmazdı şimdi küçücük sivilce gibi alerjik tarzı birşeyler belirdi anlam veremiyorum
ilkim_55 mervayd1n yok canım normal çatlaklarım kaşınıyor, tırnak sürmeden avcumun içi ile ovalar gibi yapıp kasıyorum. Ona rağmen kabarıyor çatlaklar şişip kıpkırmızı oluyor 😔 o kadar tatlı kaşınıyor ki yırtasım geliyor 😩
minikcasper mervayd1n bende var karnımda isilik gibi kırmızı birden çıkıyo kaşıntısıda oluyo doktor krem vermişti ilk 26lı haftaydı galiba ozaman çıkmıştı kremi sürünce geçirmişti şimdilerde gene hortladı kremi sürüyorum perşembe kontrolüm var soracam neden oluyor kremle geçiyo arada geliyo test mest yapsın bişeyler.
mervayd1n ilkim_55 hiç bir fikrim yok çok garip , napsam bilemedim 🤷🏼♀️ dr gitsem mi sağlık ocağına mı sorsam önemsemesem mi
mervayd1n minikcasper evet canım benimde öyle tatlı bi kaşıntı oluyor azıcık kaşıyınca belirginleşiyor 🙄
minikcasper mervayd1n şuan 34+3 haftalığım ilk 26lı haftada çıktı kremle geçti 3-4 gün önce gene çıktı içeriden bişeyin dışa vurumumu acaba anlamadım perşembe gidince soracam en azından bileyim ne olduğunu ah analık pek zor 😏
mervayd1n minikcasper canım yine yazarsın olur mu, benim kontrol salı günü çünkü . İnşallah mühim değildir yaaaa 🙄
minikcasper mervayd1n unutmazsam yazarım tabi. Bendeki farklı sendeki farklı bişey olabilir bu da var. Kötü bişey çıkmasında alerji malerji desin bişeyler 😅
minikcasper mervayd1n test istedi genel kan idrar testi onları yaptırcam gene krem yazdı iyi geliyo o krem. Büyük ihtimalle hamilelikle alakalı çıktı onlar ama tahlil yaptır bakalım sonuçlara dedi canım
Elfynsmr Aysnduru ben bebe yağı kullanıyorum canım 2. Kutum bitmek üzere johnsons baby nin olanı kullanıyorum göğüslerimede masaj yapmadan sürüyorım
Melek0720 Arkadaşlar istediğiniz kadar krem kullanın bir fayda etmiyor. Eger cildiniz catlamaya müsaitse çatlar..