Ttugbatrn Kızlar bebiş ocakta doğacak. Ama kışlıklarda indirimde görüp önümüzdeki kış için 12-18 ay almak istiyorum çok beğendiklerimi sweat mont filan . Ama karar veremedim sizler aldınız mı???
Tugce1803 Ttugbatrn almadım bebeğin gelişimi nasıl olacak bilmiyorum. 12-18 diyor ama küçük oluyor elimde kalır diye düşünüyorum
haziranin25i Ttugbatrn yok almadım çünkü gelişimi boyu kilosu nasıl olacak bilinmiyor.. Gördüğüm beğendiğim almak istediğim çok var fakat herseyden öte gelişiminin gidişatına göre alışveriş yapmak en doğrusu 💜💜
Elifyali Ttugbatrn bence riske girmeyin hemde bidaki kis diyceksnz bu daha guzlms bidaha alirsnz… Ve bebegin gelisimi boyu nasil olacak bakalm… Zamana birakin alirsnz daha acele etmeyin…
1PrensAnnesi Ttugbatrn ocak bebeğine gelecek sene için 12-18darda gelebilir oğlum 18-24 giyerdi 12-18i sonbahar dönemi giyip küçülmüştü bebeğin gelişimine göre alsanız daha iyi yani bazıları iri oluyo
Ttugbatrn Tugce1803 Bir_Prenses_Annesi haziranin25i Elifyali Ozgglt_ gamzetahsin evet haklısınız aslında ama ilk çocuk ve her iki taraftada ilk torun ilk yeğen 🙈 dayanamayıp alıyoruz inşallah giydirmek nasip olur 🤷🏼♀️🙈🤗
KasimMom Tugce1803 evet kesinlikle küçük oluyor 3 Aydan sonra hızla büyüyorlar oğlum 6 aylıkken 2 yaş giydiriyordum anca oluyordu
Bir_Prenses_Annesi Ben almadım bende suan yazlıkları indirimde onları almayı düşünüyordum ama kilosundan dolayı olmaz belki alma dediler bende vazgeçtim 🙄
Ozgglt_ https://hizliresim.com/nBEiYi Biz e bebekte görüp bayılmıştık bu tuluma indirime düştüğünü görünce hemen aldık 1 yaşını. 9 yada 10.ayında tam kışa geliyor yine kurtarır diye düşündük. Ama başkada büyük bişey almadım. En fazla 9 aya kadar var şimdilik aldıklarımızdan
Bir_Prenses_Annesi Ttugbatrn Benim tarafımdan ilk torun,ilk yeqen,ilk cocuk 🌸esim tarafından sülalenin ilk torunu düşünün nasıl kıymetli herkes nasıl hewesli hangisini qiydirecez bakalım 😂
Elifsevviinn Ttugbatrn 12-18 alma 2-2,5 yaş giydirrsn ozaman. Hem bebeğin tombik olur belki bilemezsin ki. Ben acele edip aldım ilk gebeliğimde pişman oldum