Minikjelibonum bizde 30 haftalık olduk ve malesef şeker sıkıntısı var. Bana yükleme yapmadı doktorum sadece takip istedi. İlk hafta normal yedim zaten çok yiyen biri değilim. Sadece beyaz ekmek yediğim gün sınırı açtı. Sonra çavdar ekmeği yedim, öğünler de 3 küçük dilim kadar. Patatesli yemekler, unlu vs çorbalar, tatlı şeyler çıkarttı. Zaten gebelik boyunca hiç tatlı yiyemedim. Takip de, bir gün kahvaltı da 1 hurma yedim, bir günde simit yemiştim ve bunlar 160 lira çıkarttı. Zaten reçel,sperme,sütlü tatlı, şerbetli tatlı vs aylardır hiç ağzıma sürmedim. Meyve bile tatlı yiyemedim sadece ekşiler . En çok da limon.bunların yanı da ekmeği ve hamur işini kestik. Şuan acıktığım zaman aralarda ayva dilimi yiyiyorum. Hem tok tutuyor hemde mideye iyi geliyor. Bazende mandalina. Ama meyveler çok çıkartıyor. Bende 2 dilim ayva veya 1 mandalina şeklinde yiyiyorum. Birde tek seferde değilde 1 saat ara ile atıştırıyorum. Geç3n hafta kontrol vardı. Bebeğim 1 ayda 1 kilo almış. Ve göbek bölgesi normalden 3 hafta ileride dedi doktorum. Bende riskli gebelik geçiriyorum. O yüzden hareket sınırlı. Bebek kilolu olduğu için yürüyüşü yasakladı. Zaten yürütüyorum. Erken doğuma sebep olabilir dedi.Ve gerekirse meyve de yeme göbek çok ileride ileride şekerden dolayı dedi. Şeker haftalardır hep sınır altında, zaten hiçbirşey yemiyorum. Ama bu durum beni biraz üzdü. Yinede dikkat ediyorum. Ve sınırı geçmiyoruz. İnşallah bebeğim de düzelir Bende korkuyorum.